همکاری نظامی هند و آمریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ با توجه به گزارش آلن لرد (Ellen Lord)، مدیر بخش مالکیت پنتاگون، آمریکا و هند به منظور توسعه پهپادهای کوچکی که میتوان آنها را از بخش بار هواپیماها به پرواز در آورد، با یکدیگر همکاری میکنند.
اقدام بالا بخشی از پروژهی «نوآوری فناوری دفاعی و تجاری» (DTTI1) به حساب میآید که با هدف افزایش همکاری و توسعه فناوریهای ارتش 2 کشور آمریکا و هند، از سال 2012 به وجود آمد.
طرح پهپادهای مذکور با همکاری آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا (Air Force Research Laboratory) و سازمان تحقیق و توسعه دفاعی هند (India’s Defence Research and Development Organization)، توسعه پیدا میکند. این 2 مرکز قصد دارند در ماه اوت 2019 یک طرح فنی به وجود آورده و سپس آن را در نشستی در دهلینو به امضا برسانند.
لرد در رابطه با این موضوع که آیا طرح بالا با پروژه گرملینز (Gremlins) سازمان دارپا ارتباط دارد یا خیر، اظهار نظر نکرد؛ با این حال شرح داد، پهپادهای کوچک موردبحث، احتمالاً توسط هواپیماهایی مانند «C-130J» و «C-17»، حمل شده، در منطقه مورد نظر، رها میشوند.
مقام یاد شده توضیح داد، طرح یاد شده، از ظرفیتهای بالقوه بسیاری برای صنعت هند برخوردار است. وی ادعا کرد این طرح 3 هدف کلی کمکهای بشر دوستانه و فجایع، عملیاتهای مرزی و بازرسی غارها و تونلها را دنبال میکند. به علاوه بهوسیلهی آن، ارائه قابلیتهای بیشتر به جنگجویان به روشی کارآمدتر و کمهزینهتر انجام میشود.
یکی دیگر از طرحهایی که در قالب پروژه نوآوری فناوری دفاعی و تجاری توسعه پیدا میکند، فناوری تسلیحات سبکوزن است. در قالب این طرح وزن نهایی سلاح و مهمات تا 40 درصد کاهش پیدا میکند. این برنامه توسط شرکت «تکسترون سیستم» (Textron Systems) توسعه پیدا مییابد.
وی در رابطه با پروژه بالا افزود:
این حوزه فرصتهای توسعه همکاری و تولید مشترک را فراهم میآورد. موضوعی که ما به آن علاقهمند هستیم. فناوریهایی که آمریکا آنها را به محدوده خاصی از پیشرفت رسانده و میخواهد با سرمایهگذاری روی آنها، به سطحی برسد که در حال حاضر، بر هر دلیلی، دستیابی به آن در آمریکا وجود ندارد.
از دیگر از پروژههای بلندمدت نوآوری فناوری دفاعی و تجاری، میتوان به ایمالز (2EMALS) اشاره کرد.
- Defense Technology and Trade Initiative
- Electromagnetic Aircraft Launch System