about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری نظامی هند و آمریکا

کشورهای هند و آمریکا به منظور توسعه قابلیت‌های نظامی، در حال توسعه پهپادهایی، با قابلیت حمل توسط جنگنده‌ها هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با توجه به گزارش آلن لرد (Ellen Lord)، مدیر بخش مالکیت پنتاگون، آمریکا و هند به منظور توسعه پهپادهای کوچکی که می‌توان آن‌ها را از بخش بار هواپیماها به پرواز در آورد، با یکدیگر همکاری می‌کنند.

اقدام بالا بخشی از پروژه‌ی «نوآوری فناوری دفاعی و تجاری» (DTTI1) به حساب می‌آید که با هدف افزایش همکاری و توسعه فناوری‌های ارتش 2 کشور آمریکا و هند، از سال 2012 به وجود آمد.

طرح پهپادهای مذکور با همکاری آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا (Air Force Research Laboratory) و سازمان تحقیق و توسعه دفاعی هند (India’s Defence Research and Development Organization)، توسعه پیدا می‌کند. این 2 مرکز قصد دارند در ماه اوت 2019 یک طرح فنی به وجود آورده و سپس آن را در نشستی در دهلی‌نو به امضا برسانند.

لرد در رابطه با این موضوع که آیا طرح بالا با پروژه گرملینز (Gremlins) سازمان دارپا ارتباط دارد یا خیر، اظهار نظر نکرد؛ با این حال شرح داد، پهپادهای کوچک موردبحث، احتمالاً توسط هواپیماهایی مانند «C-130J» و «C-17»، حمل شده، در منطقه مورد نظر، رها می‌شوند.

مقام یاد شده توضیح داد، طرح یاد شده، از ظرفیت‌های بالقوه بسیاری برای صنعت هند برخوردار است. وی ادعا کرد این طرح 3 هدف کلی کمک‌های بشر دوستانه و فجایع، عملیات‌های مرزی و بازرسی غارها و تونل‌ها را دنبال می‌کند. به علاوه به‌وسیله‌ی آن، ارائه قابلیت‌های بیشتر به جنگجویان به روشی کارآمدتر و کم‌هزینه‌تر انجام می‌شود.

یکی دیگر از طرح‌هایی که در قالب پروژه نوآوری فناوری دفاعی و تجاری توسعه پیدا می‌کند، فناوری تسلیحات سبک‌وزن است. در قالب این طرح وزن نهایی سلاح و مهمات تا 40 درصد کاهش پیدا می‌کند. این برنامه توسط شرکت «تکسترون سیستم» (Textron Systems) توسعه پیدا می‌یابد.

وی در رابطه با پروژه بالا افزود:

این حوزه فرصت‌های توسعه همکاری و تولید مشترک را فراهم می‌آورد. موضوعی که ما به آن علاقه‌مند هستیم. فناوری‌هایی که آمریکا آن‌ها را به محدوده خاصی از پیشرفت رسانده و می‌خواهد با سرمایه‌گذاری روی آن‌ها، به سطحی برسد که در حال حاضر، بر هر دلیلی، دستیابی به آن در آمریکا وجود ندارد.

از دیگر از پروژه‌های بلندمدت نوآوری فناوری دفاعی و تجاری، می‌توان به ایمالز (2EMALS) اشاره کرد.


  1.  Defense Technology and Trade Initiative
  2.  Electromagnetic Aircraft Launch System
تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/30 - 12:45- اقیانوسیه

نگرانی استرالیایی‌ها از افزایش جرایم سایبری با هوش مصنوعی

نظرسنجی نشان داد که 84 درصد از استرالیایی‌ها انتظار دارند هوش مصنوعی جرایم سایبری را افزایش دهد.

تقویت
1405/06/30 - 12:18- آسیا

تقویت دفاع سایبری در امارات با مشارکت Group-IB

شرکت «Group-IB» و شورای امنیت سایبری امارات از یک همکاری راهبردی برای پیشبرد دفاع سایبری پیش‌دستانه خبر دادند.

نفوذ
1405/06/30 - 12:08- جنگ سایبری

نفوذ هکرهای اوکراینی به فایل‌های نیروی دریایی روسیه

هکرهای اوکراینی به فایل‌های نیروی دریایی روسیه نفوذ کردند و ظاهراً اسرار مربوط به ۷۰ پروژه را به دست آوردند.