about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مسترکارت و دانشگاه مالزی برای ایجاد مرکز نوآوری سایبری همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مسترکارت (Mastercard) اعلام کرد که با دانشگاه فناوری مالزی (UTM) برای ایجاد یک مرکز نوآوری سایبری همکاری می‌کند.

طرفین در بیانیه‌ای مشترک گفتند که هدف این تسهیلات ایجاد نیروی کار آماده سایبری در مالزی، گسترش تخصص صنعت و در عین حال تقویت قابلیت‌های انعطاف پذیری سایبری این کشور برای اثبات اقتصاد دیجیتالی در آینده است.

تحت این مشارکت، مرکز نوآوری سایبری ماهواره‌ای 2 طرف از تخصص امنیت سایبری مسترکارت در کنار زیرساخت‌های آموزشی دانشگاه فناوری مالزی برای ارائه آموزش مهارت‌ها و دوره‌هایی در زمینه‌های مرتبط با امنیت سایبری به دانشجویان و متخصصان حرفه‌ای استفاده می‌کند.

علاوه بر این، مسترکارت و دانشگاه فناوری مالزی در تحقیقات مرتبط با امنیت سایبری و اثبات پروژه‌های مفهومی برای شناسایی تهدیدات جدید امنیت سایبری، توسعه راه‌حل‌ها و اجرای فناوری‌های افزایش دهنده حریم خصوصی در خدمات مالی همکاری خواهند کرد.

آنها گفتند که این مشارکت همچنین فرصت‌هایی را برای پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک در زمینه‌های خاص امنیت سایبری و تجزیه و تحلیل برای پیشبرد نوآوری فراهم می‌کند.

محمد خالد نورالدین (Mohamad Khaled Nordin)، وزیر آموزش عالی مالزی، گفت :

«با تبادل دانش و ایده، دانشگاه فناوری مالزی و مسترکارت می‌توانند مرزهای نوآوری را پشت سر بگذارند و راه‌حل‌هایی ایجاد کنند که تغییری در جهان ایجاد کند. امنیت سایبری در سال‌های آینده اهمیت فزاینده‌ای پیدا خواهد کرد و بنابراین ضروری است که مؤسسات آموزشی ما بتوانند آموزش‌های با کیفیت بالا و مرتبط با صنعت را در این زمینه ارائه دهند. این همکاری بین دانشگاه فناوری مالزی و مسترکارت یک گام بزرگ به جلو در کمک به افزایش تعداد کارشناسان امنیت سایبری در مالزی خواهد بود.»

در عین حال، احمد فوزی بن اسماعیل (Ahmad Fauzi bin Ismail)، معاون دانشگاه فناوری مالزی اظهار داشت که این دانشگاه یکی از مؤسسات پیشرو در مالزی برای مطالعات پیشرفته در فناوری است و از این رو با مسترکارت همکاری می‌کند تا یک دوره تخصصی ارائه دهد که یک دارایی هم برای دانش‌آموزان و هم جامعه مالزی به طور گسترده‌تر خواهد بود. این مشارکت همچنین فرصت‌هایی را برای حرفه‌ای‌های میان دوره‌ای ایجاد می‌کند که صنایع را تغییر دهند زیرا به آنها مزیت رقابتی می‌دهد.

اداره امنیت سایبری مالزی 20 هزار جرایم سایبری را در سال 2021 گزارش کرده که از 17 هزار مورد در سال 2020 افزایش یافته است که بالغ بر 126 میلیون دلار معادل 560 میلیون رینگیت خسارت داشته است.

به گفته کارشناسان، آموزش مهارت‌ها و دوره‌های برگزار شده در مرکز نوآوری سایبری دانشگاه فناوری مالزی-مسترکارت ترکیبی از آموزش‌ها و دانش عملی امنیت سایبری و همچنین بینش‌های صنعت را ارائه می‌دهد. علاوه بر این، پس از تکمیل، گواهی امنیت سایبری مشترک مسترکارت - دانشگاه فناوری مالزی صادر خواهد شد.

طرفین گفتند که یک برنامه آموزشی ویژه که به زودی اعلام خواهد شد، ابتدا به دانشگاهیان ارائه و بدین ترتیب مجموعه‌ای از مربیان در زمینه امنیت سایبری ایجاد خواهد شد.

پل ترومن (Paul Trueman)، معاون اجرایی بهینه‌سازی محصول و پیشرفت مشتری، سایبری و هوشمندی، مسترکارت عنوان کرد که با افزایش روزافزون پیشرفت‌های فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی و محاسبات کوانتومی، شیوع حملات و تهدیدات سایبری نیز افزایش می‌یابد. همکاری مسترکارت با دانشگاه فناوری مالزی در پیشرفت مهارت‌ها و نوآوری برای مبارزه با تهدیدات سایبری در حال تحول و کمک به حفظ یک اکوسیستم دیجیتال ایمن برای همه، بسیار مهم خواهد بود.

صفدر خان (Safdar Khan)، رئیس بخش مسترکارت در آسیای جنوب شرقی، اظهار داشت :

«مشارکت با دانشگاه فناوری مالزی نمونه خوبی از این است که چگونه ذینفعان بخش خصوصی و دولتی می‌توانند برای ایجاد ابتکاراتی گرد هم آیند تا مجموعه‌ای از متخصصان امنیت سایبری را برای اقتصاد دیجیتال کشور پرورش دهند. مسترکارت مشتاق همکاری با دانشگاه و دولت برای رسیدگی به کمبود استعدادهای فعلی در فضای امنیت سایبری و ایجاد فرصت‌های شغلی برای افراد در مالزی است.»

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.