about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شرکت مخابراتی عربستان با شبکه‌های «Nozomi» برای ارائه امنیت سایبری پیشرفته همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شبکه‌های «Nozomi» و شرکت مخابراتی عربستان (STC) برای ارائه راه‌حل‌ها و سرویس‌های امنیتی فناوری عملیاتی (OT) و اینترنت اشیا (IoT) در طیف گسترده‌ای از صنایع در عربستان سعودی همکاری می‌کنند.

مشتریان در اتوماسیون صنعتی، تولید، مراقبت‌های بهداشتی، سیستم‌های ایمنی عمومی، شهرهای هوشمند و صنایع سیستم‌های مدیریت ساخت (BMS) در عربستان از این مزایا بهره‌مند خواهند شد.

شرکت مخابراتی عربستان، راه‌حل‌های پیشرفته شبکه‌های Noozomi برای دید و نظارت شبکه زمان واقعی و انعطاف‌پذیری سایبری فناوری عملیاتی/اینترنت اشیا را ارائه خواهد کرد.

سعود الشِراحی (Saud AlSheraihi)، معاون محصولات و راه‌حل‌ها در شرکت مخابراتی عربستان گفت :

«امنیت سایبری یکی از تمرکزهای اصلی شرکت مخابراتی عربستان است. این مشارکت از پیگیری مداوم ارائه داده‌ها و راه‌حل‌های فناوری عملیاتی و اینترنت اشیا برای مشتریان شرکت مخابرات عربستان در سراسر کشور پشتیبانی می‌کند.»

به گفته کارشناسان، راه‌حل‌های شبکه‌های نوزومی از طریق شرکت مخابراتی عربستان برای مشتریانی که نیاز به درک عمیق شبکه‌های صنعتی خود دارند، در دسترس هستند. با شبکه‌های نوزومی، کشف دارایی، تجسم شبکه، ارزیابی آسیب‌پذیری، نظارت بر ریسک و تشخیص تهدید در یک راه‌حل برای آنها میسر خواهد شد. این فناوری، امنیت را تسریع و با ارائه اطلاعات عملی به تصمیم گیرندگان عملیاتی و کسب و کارها، همگرایی فناوری عملیاتی/اینترنت اشیا را ساده می‌کند.

فَحد الجُتیلی (Fahad Aljutaily)، معاون واحد تجارت امنیت سایبری در شرکت مخابرات عربستان و مدیرعامل «sirar by STC» اظهار داشت :

«شرکت مخابرات عربستان sirar by STC  را به عنوان بازوی امنیت سایبری شرکت مخابراتی عربستان ایجاد کرده تا با غنی‌سازی قابلیت‌های بخش خصوصی به مشتریان در هدایت چشم‌انداز امنیت سایبری در حال تحول سایبری ضمن پیگیری مأموریت ما در ارائه اطلاعات در مورد سیستم‌های صنعتی خود و توانمندسازی آنها برای تصمیم‌گیری درست در زمان درست با هدف بهینه‌سازی عملیات‌های تجاری آنها کمک کند. همکاری با شبکه‌های Nozomi یک گام بزرگ در این راستا است.»

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.