about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

همکاری مخابرات با اپراتورهای اینترنت

مجید صدری، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از برنامه ریزی برای همکاری همه جانبه با اپراتورهای اینترنت (FCP) برای توسعه فیبر نوری و ارائه سرویس های مبتنی بر دسترسی اینترنت خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به دنبال مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر لزوم تعامل شرکت مخابرات ایران با اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در کشور، مجید صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از هم افزایی و تعامل با اپراتورهای FCP برای افزایش حجم بازار ارتباطات کشور خبر داد.

وی در نشست با مدیران شرکت های FCP با تاکید بر تعامل روزافزون با اپراتورهای ارتباطاتی کشور گفت: صنعت مخابرات به اندازه ای پیشتاز است که تمام بازیگران این عرصه می توانند با گسترش سرویس ها، بهترین خدمات را در بازار رقابتی به مشتریان ارائه دهند.

صدری با بیان اینکه یک پروژه «برد – برد» را با شرکت های FCP پیش خواهیم برد که نفع آن به تمام مشتریان می رسد، عنوان کرد: شرکت مخابرات ایران علاوه بر بحث های خرده فروشی، عمده فروشی را نیز به عنوان یکی از مهم ترین مسئولیت های شرکت دانسته که در این راستا با هم افزایی با شرکت های همکار، آماده ارائه تمام ظرفیت های قابل ارائه مخابرات به FCP ها هستیم.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه تعداد مشترکان تلفن ثابت و فاصله زیاد این تعداد با تعداد مشتریان اینترنت ثابت، بهترین ظرفیت برای گسترش بازار و ارائه دیتای پر سرعت به مشتریان در سراسر کشور است، بیان کرد: افزایش تعداد مشتریان و رشد روز افزون بازار ICT، در تحقق اقتصاد مقاومتی، رشد استارتاپ ها و اشتغال زایی در سطح جامعه موثر است. بر این اساس ما آمادگی داریم تا با تمام شرکت های FCP به منظور توسعه بازار ارتباطات کشور همکاری کنیم.

وی با بیان اینکه توسعه بخش دیتا در اقصی نقاط کشور یک کار ملی است تا در نتیجه، سهم دسترسی مشتریان در سراسر کشور به میزان قابل قبولی افزایش یابد، تصریح کرد: ارائه سرویس های نوین ارتباطی از جمله ویدیو درخواستی (VOD)، به همراه افزایش کیفیت خطوط ADSL از مهمترین راهکارهای افزایش سوددهی بخش ارتباطات ثابت کشور است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران یادآور شد: در بخش توسعه فیبر نوری و ارائه سرویس های مبتنی بر شبکه دسترسی به اینترنت پرسرعت، آماده همکاری همه جانبه با تمام شرکت های FCP هستیم.

در این جلسه، مدیران شرکت های FCP نظرات خود را به منظور تقویت مشارکت با مجموعه مخابرات ایران و استفاده از پتانسیل بازار دیتا برای ارائه سرویس های بهتر، مطرح کردند.

تازه ترین ها
شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.