about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

همکاری لاکهید مارتین و اسرائیل در دفاع سایبر

شرکت لاکهید مارتین و وزارت آموزش‌وپرورش اسرائیل برای غنی کردن برنامه‌های دفاع سایبر در سیستم آموزش اسرائیل و برای دانش آموزان دبیرستانی همکاری خواهند کرد. هدف از این همکاری، افزایش متخصصین سایبری و دانشمندان رایانه است. در بخشی از این برنامه، متخصصین سایبر لاکهید مارتین و دانشگاه مریلند آمریکا داخل در سیستم آموزش اسرائیل خواهند شد تا تعداد دبیران علوم رایانه و دفاع سایبر در رژیم صهیونیستی افزایش یابد. جوشوا شینی (Joshua Shani)، مدیر ارشد اجرائی شرکت لاکهید مارتین بیان کرد که «ما می‌خواهیم که تخصص خودمان را در اختیار نیروهای سایبری قرار دهیم تا رشد یابند و درنتیجه اقتصاد و امنیت ملی اسرائیل از این گروه بهره‌مند شوند.» این برنامه تحت نظارت سازمان جدیدی است که به‌عنوان سازمان دفاع ملی سایبری در دفتر نخست‌وزیری این رژیم قرار دارد و زیر نظر اویاتار ماتانیا (Eviatar Matania) اداره می‌شود. موافقت با تشکیل این سازمان جدید در اوایل امسال صورت گرفت و در کنار دفتر ملی سایبری اسرائیل (INCB) فعالیت می‌کند. همچنین لاکهید مارتین قرار بود اولین مسابقه‌ی ملی سایبری را در ۲۷ آوریل امسال در اسرائیل برگزار کند و هفتاد دانش‌آموز دبیرستانی در این مسابقه در رشته‌های علوم رایانه و مهندسی نرم‌افزار در آن شرکت کنند؛ اما چگونگی برگزاری و نتایج این مسابقه در خبرگزاری‌ها مشخص نشده است.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.