about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات روسیه و فنلاند زمینه‌های همکاری دوجانبه در حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات را موردبررسی قراردادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه اعلام کرد وزرا ارتباطات روسیه و فنلاند به‌تازگی زمینه‌های همکاری دو کشور در حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات را موردبررسی قراردادند.

ماکسوت شادایِف، وزیر ارتباطات، توسعه دیجیتال و رسانه‌های جمعی روسیه در دیدار با تیمو هاراککا (Timo Harakka) وزیر ارتباطات و حمل‌ونقل فنلاند زمینه‌های همکاری دوجانبه در حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات و نیز نحوه اجرای طرح‌های مشترک را موردبحث و بررسی قراردادند.

در این دیدار که با حضور آلک ایوانوف و ماکیسم پارشین، معاونان وزیر ارتباطات روسیه، نمایندگان وزارت ارتباطات و حمل‌ونقل جمهوری فنلاند و نمایندگان شرکت سهامی مگافون روسیه برگزار شد، طرح مشترک شرکت سهامی عام مگافون و شرکت فنلاندی «Cinia Oy» در خصوص کشیدن کابل ارتباطی زیردریایی در امتداد راه دریایی شمال موردبررسی قرار گرفت. 

تفاهم‌نامه میان این دو شرکت در مورد تأسیس کنسرسیوم بین‌المللی جهت ساخت خطوط جدید فیبرنوری پرسرعت زیردریایی که شهرهای کیرکنس و توکیو را به هم پیوند می‌دهد، در کنفرانس بین‌المللی اقتصاد سن‌پترزبورگ در سال 2019 امضاشده است. 

مقامات دو کشور مسائل مربوط به توسعه نسل پنجم ارتباطات را نیز واکاوی کردند و ماکسوت شادایف بیان داشت با توجه به قابلیت‌های فنلاند در حوزه نسل پنجم شبکه تلفن همراه تعامل دو کشور در این راستا بسیار امیدوارکننده خواهد بود و می‌بایست در حوزه استفاده از فرکانس‌ها هماهنگی‌های متقابل انجام شود. 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.