about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت صهیونیستی «اوناوو» نرم افزاری با همین نام را به فیس‌بوک فروخته است که به کار جمع‌آوری اطلاعات از کاربران مشغول بود.

به گزارش کار گروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، شرکت‌های فناوری متعددی در سرزمین اشغالی به کار جاسوسی در شبکه اینترنت مشغول هستند و شرکت‌های فراملیتی متعددی از جمله فیس‌بوک با شرکت‌های صهیونیستی در این خصوص همکاری دارند.

به گزارش وبسایت عرب 48، عمده این شرکت‌ها وابسته به افرادی است که به یگان ۸۲۰۰ شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل وابسته هستند و آموزش‌های حملات سایبری دیده‌اند.

یکی از این شرکت‌ها Onavo است که دو سرباز اسرائیلی به نام‌های «گای روزین» و «روئی تیگر» در سال ۲۰۱۱ پس از خروج از یگان ۸۲۰۰ ارتش صهیونیستی تأسیس کردند و برنامه‌ جاسوسی خود را در سال ۲۰۱۳ به شرکت فیس‌بوک در قبال ۱۵۰ میلیون دلار فروخت. محصولات این شرکت اخیرا به یک مشکل قضایی برای فیس‌بوک تبدیل شده و روزنامه «مارکر» امروز (یکشنبه) نوشت که دادگاه رأی به توقف استفاده از نرم‌افزار «اوناوو» داده است.

«مارک زاکربرگ» مدیر عامل فیس‌بوک در ژوئن گذشته در کمیته فرعی امور تجاری در مجلس نمایندگان  آمریکا حاضر شد. هنگامی که از او سؤال شد که آیا شرکت اسرائیلی «اوناوو» به فیس‌بوک توانایی جاسوسی داده است؟ زاکربرگ پاسخ داد: «مطمئنا نمی‌توانم در خصوص این موضوع، چنین تعبیری را به کار ببرم.»

در دادخواست کمیساریای تجارت فدرال آمریکا علیه فیس‌بوک آمده است که شرکت اسرائیلی «اوناوو» خود را به عنوان یک شرکت ارائه دهنده خدمات امن، معرفی می‌کرد و محصولاتش را به فروش می‌رساند و از زمان فروش محصولات به فیس‌بوک، نام اوناوو در خصوص جمع‌آوری اطلاعات از کاربران بدون اطلاع آن‌ها بارها مطرح شده است.

Onavo برای بررسی عادات کاربری اعضای فیس بوک و نحوه وبگردی‌های آنها به کار می‌رفت و فیس بوک به افرادی که این برنامه را بر روی گوشی‌های خود نصب می‌کردند، مبالغی را اعطا می‌کرد. برنامه مذکور میزان استفاده از شبکه‌های وای – فای توسط هر کاربر، وب سایت‌های مورد بازدید، ملیت افراد، نوع شبکه مورد استفاده و غیره را هم ثبت می‌کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.