about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت ژاپنی ان‌تی‌تی و استارت‌آپ فناوری «D-ID» با هدف توسعه آواتارهای سخنگو برای تیم‌های امنیتی شرکت اسرائیلی با یکدیگر مشارکت کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ان‌تی‌تی (NTT)، شرکت عظیم ژاپنی که بیش از 300 هزار کارمند در سراسر جهان دارد و فروش سالانه آن بیش از 100 میلیارد دلار است، در حال گسترش ردپای خود در بازار اسرائیل است. توافق‌نامه مشارکت این شرکت در سفری با حضور وزیر اقتصاد ژاپن و هیئت همراه متشکل از بیش از 100 مقام ارشد ژاپنی رسمیت یافت.

«D-ID»، شرکت فناوری اسرائیلی متخصص در تولید رسانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، ان‌تی‌تی را در ایجاد آواتارهای انسانی دیجیتال کارکنان امنیتی خود کمک خواهد کرد. این آواتارها به عنوان بستری برای توسعه حرفه‌ای مداوم و آموزش‌های تخصصی برای تیم‌های ارشد خواهند بود. این همکاری از سوی مرکز نوآوری ان‌تی‌تی در سرزمین‌های اشغالی تسهیل شد، که همچنین سرمایه‌گذاری «NTT Finance» در D-ID را در سال گذشته آغاز کرد.

«NTT Security» یک شرکت پیشرو در صنعت تحت نظارت ان‌تی‌تی است که ابزارهای قوی برای شناسایی حملات سایبری در مراحل اولیه و اقدامات واکنش سریع برای کاهش آسیب به سازمان‌ها و شرکت‌ها را ارائه می دهد.

نوآ آشر (Noa Asher)، مدیر عامل ان‌تی‌تی در اراضی اشغالی، گفت :

«اتحاد بین NTT Security و D-ID دو بخش به سرعت در حال رشد در شرکت‌های ژاپنی و استارت‌آپ‌های اسرائیلی را ادغام می‌کند : امنیت سایبری و هوش مصنوعی مولد (Gen-AI). ما از این همکاری هیجان‌زده هستیم و معتقدیم که فرصت‌های زیادی برای همکاری‌های بیشتر بین شرکت‌های اسرائیلی و ژاپنی در زمینه‌هایی مانند سلامت دیجیتال، مخابرات، انرژی و موارد دیگر باقی مانده است.»

گیل پِری (Gil Perry)، مدیرعامل شرکت ژاپنی نیز درخصوص این مشارکت اظهار داشت :

«ما از توافق با ان‌تی‌تی و فرصت همکاری با یکی از برجسته‌ترین شرکت‌ها در ژاپن و جهان خوشحال هستیم. پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی D-ID برای ایجاد انسان‌های دیجیتال به سازمان‌ها کمک می‌کند تا کارمندان و مدیران خود را از طریق تجربیات یادگیری سفارشی و تعاملی همراه با سایر کاربردها در زمینه تجربه مشتری، بازاریابی و فروش توانمند کنند. ما شبکه گسترده‌ای از سرمایه‌گذاران و مشتریان را در ژاپن ایجاد کرده‌ایم که یک بازار راهبردی مهم در گسترش جهانی ما به شمار می‌رود و از حمایت و کمک شرکای خود در ان‌تی‌تی اسرائیل سپاسگزاریم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
فراخوان
1405/06/22 - 08:41- آسیا

فراخوان هند برای دفاع دیجیتال متحد در بریکس

هند هشدار امنیت سایبری صادر کرد و خواستار دفاع دیجیتال متحد در کشورهای بریکس شد.

حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.