همکاری شرکتهای اسرائیلی-هندی برای مقابله با تهدیدات سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ استی پشین (Esti Peshin)، مدیرکل بخش سایبری شرکت سیستمهای التا (Elta) به عنوان شرکت تابعه صنایع هوافضای اسرائیل، اکتبر امسال برای امضای تفاهمنامه مشارکت با شرکت بزرگ فناوری هندی «Mahindra» به دهلی سفر کرد.
براساس بیانیه مشترک هر دو شرکت، صنایع هوافضای اسرائیل به عنوان شرکت بزرگ هوافضای دفاعی و تجاری، فناوریهای امنیت سایبری را با تخصص فناوری اطلاعات شرکت هندی در صنایع مختلف ترکیب میکند؛ خدمات مشترک آنها به مشتریان دولتی و شرکتهای بزرگ هند و سراسر دنیا است.
پِشین گفت:
Tech Mahindra، یک شرکت بزرگ هندی با حضور گسترده در جهان، در 90 کشور از جمله ایالات متحده است. ارتباط با آنها زمانی اتفاق افتاد که ما اعلام کردیم شرکت تابعه التا در صنایع هوافضای اسرائیل فناوریهایی را تأمین میکند که اسرائیل در آنها برتر است. ما فناوریهای داخلی بسیاری داریم و کنسرسیوم شرکتهای سایبری اسرائیلی، گروهی از 10 شرکت سایبری با پشتیبانی وزارت اقتصاد اسرائیل، را هدایت میکنیم. این یک بازی دو سر برد است؛ زیرا ما با هم این دایره را کامل میکنیم.
در این مشارکت جدید، فناوری پیشرفته التا با توانایی ماهیندرا برای ادغام خدمات فناوری اطلاعات در سراسر جهان همراه میشود. رهبری التا در کنسرسیوم شرکتهای سایبری اسرائیلی همچنین به معنای استفاده از دیگر شرکتهای سایبری برای مشارکت در آینده است. کنسرسیوم شامل بازیکنان بزرگ دفاعی سایبری اسرائیلی از جمله فناوریهای نرمافزاری «Check Point»، سیستمهای «Verint» و «CyberArk» است.
به گفته مدیرکل بخش سایبری شرکت التا، فناوری به تنهایی برای مقابله با چالشهای روزافزون تهدیدکننده سایبری کافی نیست و پیدا کردن روشهای مناسب نیز بسیار اهمیت دارد.
وی افزود:
هنگامی که شما مورد حمله قرار میگیرید، برای بکارگیری ابزار و دفاع در برابر حملات آینده باید بدانید که چه اتفاقی افتاده است؛ بدین منظور، شما باید تحقیق کنید. در اینجا قوانین سایبری التا مطرح میشوند.
پشین خاطرنشان کرد:
اطلاعات تهدید سایبری، آگاهی موقعیتی و تجزیه و تحلیل کلان داده جنبههای کلیدی محسوب میشوند. ترکیب این تواناییها با خدمات فناوری اطلاعات نیز حائز اهمیت است؛ زیرا شرکتها و دولتهای بیشتری به این نتیجه رسیدهاند که نمیتوانند با نیازهای سایبری خود مقابله کنند و به همین دلیل به دنبال تأمینکنندگان خدمات خارجی هستند.
او توضیح داد:
وقتی شما راهحلهای پیوسته ارائه میکنید، باید به طیف وسیعی از نیازها از جمله اطلاعاتی و نظارت بر حمله پاسخ دهید؛ شما باید آنها را شناسایی و پس از بررسی، از حملات مشابه بعدی جلوگیری کنید. روششناسی امنیت سایبری به طور مستقیم بر آموزههای نظامی متکی است.
در این رویداد در دهلی، راجیو سینگ (Rajiv Singh)، معاون ارشد شرکت فناوری ماهیندرا اظهار داشت:
تجربه عملی صنایع هوافضای اسرائیل برای حفاظت از کشورها در سراسر جهان در برابر حملات سایبری با تمرین امنیت سایبری تأسیس شده ماهیندرا همراه خواهد بود. ما با همکاری یکدیگر، جنگجویان سایبری نخبه و تواناییهای دفاعی براساس هوش مصنوعی به منظور مقابله با جرایم و تهدیدات سایبری پیشرفته پیش روی نهادهای دولتی و نیروهای پلیس ایجاد خواهیم کرد.
مایا کادوش (Maya Kadosh)، معاون سفیر اسرائیل در هند نیز که برای امضای تفاهمنامه همکاری حضور داشت، در توییتر نوشت:
این یک زمینه همکاری روبهرشد میان اسرائیل و هند است که مهارت و یافتن راهحلهای مشترک در برابر حملات سایبری را توسعه خواهد داد.
اینترنت اشیا، خطرات و فرصتهای جدید
پِشین در خصوص ماهیت متغیر تهدیدات سایبری گفت:
جهان در حال ورود به یک مرحله فنی است که برخی مفسران آن را «اینترنت اشیا» توصیف کردهاند. رشد ارتباطات، مزایای زیادی برای افراد بد هم دارد. توانایی آنها برای نابودی موارد حیاتی نیز افزایش مییابد.
وی سپس با اشاره به نقض اخیر فیسبوک و به خطر افتادن حدود 50 میلیون حساب کاربری، اعلام کرد:
در این خصوص، دولتها و شرکتها باید از خودشان محافظت کنند. آنها باید از اطلاعات و سیستمهایشان حفاظت کرده و سطح آگاهی خود را افزایش دهند. زیرا امروزه، یکی از موارد شایع، حملات طراحی شده برای تأثیر بر افکار عمومی هستند. ما شاهد افزایش روزافزون اخبار جعلی هستیم. برای رسیدن به راهحلهای مناسب، عوامل قوی با فناوریهای پیشرفته و روششناسی ثابت شده نیاز است.
مدیرکل بخش سایبری شرکت التا، رقابت میان مهاجمان و مدافعان سایبری را نوعی مسابقه تسلیحات سایبری توصیف کرد و افزود:
درنهایت، قدرت ما در تعداد است. تعداد افراد خوب در جهان نسبت به افراد بد بیشتر است.