همکاری سایبری دانشگاههای آمریکا و استرالیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ دانشگاههای ملبورن، مک کواری و دانشگاه نیوکاسل استرالیا 3 میلیون دلار بودجه برای پروژه مشترک خود با دانشگاه ویسکانسین ایالاتمتحده اختصاص دادند.
این پروژه مشترک AUSMURI نام دارد که یک برنامه ابتکاری تحقیقاتی چند رشتهای بین دانشگاههای استرالیا و آمریکا خواهد بود.
هدف این پروژه توسعه سیستمهای امنیت سایبری خودمختار از طریق همکاری مؤثر بین ربات و انسان خواهد بود.
دکتر دیوید کرشاو David Kershaw مدیر علوم و بخش تأثیرات فناوری استرالیا مدعی شد:
این برنامه نهتنها باعث رشد مهارتها و تخصصهای داخلی ما میشود بلکه به دانشگاهیان استرالیا کمک میکند از طریق همکاری با همتایان آمریکایی خود به قابلیتهای مهم دفاعی بپردازند.
این مدیر استرالیایی در ادامه افزود:
این پروژه مشترک که توسط دانشگاه ملبورن استرالیا هدایت میشود، به این موضوع میپردازد که رباتهای سایبری چگونه خواهند توانست آموزش ببینند و از طریق همکاری با دیگر رباتها یا انسانها به مقابله با تهدیدات سایبری بپردازند.
وی تأکید کرد:
ارتقا امنیت از طریق خودکارسازی سایبری برای محیطهای نامطلوب و پر چالش دفاعی آینده امری حیاتی است و این پروژه با برنامههای تحقیقاتی و فناوریهای علوم دفاعی معروف به STaR Shots همسو بوده و فرصت مناسب دیگری است برای همکاری با همتایان آمریکاییمان.
صندوق فناوریهای نسل بعد موسوم به NGTF طی 9 سال 25 میلیون دلار در پروژه AUSMURI برای اولویتهای سازمانهای دفاعی استرالیا و آمریکا سرمایهگذاری خواهد کرد.
دور بعدی این پروژه که انتظار میرود در اواسط سال 2022 تأمین مالی شود با موضوع، واکنشهای معماری زیستی با سفارشهای سهبعدی در مقیاس نانو آغاز به کار خواهد کرد.
NGTFبه دنبال پیشنهادات تحقیق و توسعه از دانشگاههای استرالیا و شرکتهای کوچک و متوسط برای پشتیبانی از توان دفاعی است.