about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

استارت‌آپ اسرائیلی برای ارائه تصاویر اطلاعاتی دارایی به شرکت‌های بیمه با شرکت آمریکایی همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «GEOX»، استارت‌آپ اسرائیلی که داده‌های مکانی را به بیمه‌گران ارائه می‌کند، از همکاری راهبردی با «EXL»، شرکت جهانی تجزیه و تحلیل و راه‌حل‌های دیجیتال برای ارائه یک پیشنهاد تجزیه و تحلیل تصویر یکپارچه به شرکت‌های بیمه خبر داد. به گفته کارشناسان، هدف راه‌حل مشترک، کمک بهتر به شرکت‌های مخابراتی در دستیابی به ارزیابی بهتر تعهدنامه، ارزیابی وضعیت سقف هوشمند، ارزیابی دقیق‌تر تجدید املاک و پشتیبانی بهتر رسیدگی به ادعاها است.

GEOX اطلاعات دارایی را برای کمک به شرکت‌های بیمه و املاک در ارزیابی دقیق ریسک فراهم می‌کند. این امر با استفاده از فناوری هوش مصنوعی ثبت شده به روشی منحصر به فرد به دست می‌آید که از تصاویر هوایی برای استخراج داده‌های دارایی 3 بعدی غنی و به موقع در مقیاس، بدون نیاز به زیرساخت فناوری اطلاعات استفاده می‌کند. EXL تخصص آماری و علوم داده خود را در پلتفرم GEOX یکپارچه خواهد کرد.

ویوِک جِتلی (Vivek Jetley)، رئیس تجزیه و تحلیل در شرکت آمریکایی EXL گفت :

«داده‌ها، تجزیه و تحلیل‌ها و قابلیت‌های هوش مصنوعی برای موفقیت در بیمه مالی و شخص ثالث (P&C) ضروری هستند. زمانی که داده‌های مکانی همراه با تجزیه و تحلیل تصویر باشد، می‌تواند مدیریت ریسک بهتر، جلوگیری از تقلب و کاهش هزینه‌های قابل توجهی را برای شرکت‌های مخابراتی امکان‌پذیر کند. این امر منجر به بهره‌وری بهتر، نسبت ضرر مالی کمتر، کاهش هزینه‌ها و رسیدگی یکپارچه مطالبات می‌شود.»

ایزیک لاوی (Izik Lavy)، مدیرعامل GEOX، در خصوص این همکاری اظهار داشت :

«هدف ما با کمک یکدیگر، توسعه یک راه‌حل تجزیه و تحلیل تصویر پیشرفته است که به بیمه‌گران کمک می‌کند بلایا را بهتر پیش‌بینی کنند. این امر به تحول دیجیتال در صنعت بیمه کمک و در عین حال عملکرد تجاری را تقویت می‌کند.»

GEOX پایگاه‌های اطلاعاتی 3‌بعدی دارایی را ایجاد می‌کند تا به بیمه‌گران کمک کند ریسک‌ها را با دقت بیشتری ارزیابی، از ضرر و زیان جلوگیری، دارایی‌های مناسب برای سبد خود را شناسایی و در صورت بروز ادعاها، آنها را بهتر تجهیز کنند، در حالیکه تجربه مشتری را در هر مرحله افزایش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.