about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان مدعی شدند که بانک اماراتی مشرق از ابزار کشف جرایم مالی اسرائیل استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته کارشناسان، بانک اماراتی مشرق (MASB.DU) از ابزار نظارت بر تراکنش‌ها برای بانکداری خبرنگاری، توسعه یافته به‌وسیله «ThetaRay»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی، برای شناسایی جرایم مالی استفاده خواهد کرد. ارزش این معامله هنوز فاش نشده است.

مشرق، که در گذشته میلیون‌ها دلار به دلیل نقض تحریم‌ها به ایالات متحده پرداخت کرده، مدعی شد که فناوری ThetaRay به بانک‌ها این امکان را می‌دهد تا به طور مؤثری خطرات جرایم مالی را در فضای پیچیده‌تر پرداخت‌های فرامرزی خنثی کنند.

کارشناسان ادعا کردند که امارات متحده عربی، پایتخت تجاری منطقه، مقررات بانکی و مالی را در سال‌های اخیر سخت‌تر کرده تا با این تصور که این کشور محل مناسبی برای پول‌های غیرقانونی است، مقابله و بانک‌ها را به افزایش تلاش برای مبارزه با پولشویی ترغیب کند.

ThetaRay، که از هوش مصنوعی برای شناسایی تهدیدات سایبری مالی مانند پولشویی یا کلاهبرداری بانکی استفاده می‌کند، توضیح داد که مشرق اولین مشتری اماراتی آن است. امارات و اسرائیل در سال 2020 روابط خود را برقرار کردند.

مشرق سال گذشته با پرداخت 100 میلیون دلار جریمه برای حل و فصل تحقیقات دولت آمریکا در مورد نقض تحریم‌ها علیه تجارت با سودان توافق کرد.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.