about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مدیران شرکت ایرانسل و پیام رسان گپ از آغازهمکاری های مشترک با یکدیگر خبر دادند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ صبح دیروز شرکت ایرانسل به همراه مدیریت نرم‌افزار گپ بیانیه‌ای مشترک را منتشر کردند که از همکاری دو گروه برای سرمایه‌گذاری و ایجاد بستری قدرتمند برای گسترش کار و شرکت در بازارهای بین‌المللی توسط گپ خبر می‌داد. در ادامه مطلب به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

فقدان وجود یک نرم‌افزار پیام رسان قدرتمند داخلی باعث شده است که در حال حاضر تعداد بسیار محدودی از کاربران ایرانی به سرویس‌های داخلی تمایل داشته باشند و در این راستا تا به امروز بیشتر تلاش‌ها در مسیرهای اشتباه و با اهداف کوتاه‌مدت صورت گرفته بوده و نتیجه آن هم اقبال بسیار کم این نرم‌افزارها بوده است.

نرم‌افزار گپ که یکی از محصولات شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان است از سال 1393 کار خود را با ایجاد یک گروه مشترک برای ساخت یک پلتفرم پیام‌رسانی یکپارچه آغاز کرد و در نیمه دوم این سال اولین نسخه خود را بر روی پلتفرم اندروید عرضه کرد. البته گپ نیز به مانند همه پیام‌رسان‌های داخلی هنوز موفق به کسب بازار گسترده و بزرگ داخلی نشده است و بنا بر اعلام وبسایت رسمی این پیام‌رسان در حال حاضر تعداد کاربران آن 2,947,116 نفر است و توسعه بیشتر این نرم‌‎افزار مستلزم استفاده از زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قدرتمندتر خواهد بود.

Paragraphs

همانطور که ملاحظه می‌کنید دو شرکت با انجام یک سرمایه‌گذاری مشترک قصد دارند این نرم‌افزار را از ساختار داخلی به یک نرم‌افزار و پلتفرم پیام‌‎رسانی بین‌المللی تبدیل کنند. اما همانطور که می‌دانید این کار نیازمند توسعه بسیاری از بخش‌های نرم‌افزاری از یک سو و توجه ویژه به بحث سرور و سخت‌افزارها خواهد بود.

در همین زمینه باید یادآور شویم که استفاده از سرورهای داخلی توسط گپ و یا هر نرم‌‎افزار دیگر می‌تواند بسیار ارزشمند بوده و باعث پیشرفت بزرگی در این حوزه شود. بنا بر آمارهای غیر رسمی در حال حاضر بیش از 60 درصد از ترافیک داخلی مربوط به نرم‌افزار تلگرام است و این نشان می‌‎دهد با وجود مشکلات گسترده ای که این نرم‎افزار در داخل کشور با آنها روبروست، یک نرم‌افزار پیام‌رسان تا چه حد می‌‎تواند ترافیک بالای شبکه داشته باشد.

از سوی دیگر و در بخش نرم‌افزار نیز توسعه هر چه بیشتر نیازمند نیروی متخصص و متبحری است که بتواند به صورت یک تیم منسجم که البته سیاست‌گذاری بزرگ، آینده نگر و مستقلی پشت آن است، به یک خروجی باکیفیت برسد.

به هر حال امیدواریم این همکاری در عمل به نتایج خوبی برسد و راه را برای دیگر پیام‌رسان‌های داخلی نیز باز کند تا بتوان روزی پیام‌رسان‌های واقعی با کیفیت را روی دستگاه‌های خود داشته باشیم.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.