همکاری امنیت سایبری هند و انگلستان برای ایمنسازی زندگی دیجیتال
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که هند و انگلیس برای تضمین امنیت و رفاه متقابل از طریق انعطافپذیری ملی، بر تعهد خود به مشارکت امنیت سایبری تأکید کردهاند.
مودی (Modi)، نخست وزیر هند و بوریس جانسون (Boris Jhonson)، همتای انگلیسی او، بر تعهد مشترک خود به مشارکت برای چشمانداز 2030 در فضای سایبری باز، در دسترس و صلحآمیز، که در 22 آوریل 2022 یک هندو-اقیانوس آرام امنتر را به ارمغان میآورد، تأکید کردند.
هر 2 کشور در ماه می سال گذشته، با یک مشارکت امنیت سایبری پیشرفته با تمرکز بر حاکمیت سایبری، بازدارندگی، انعطافپذیری و ظرفیتسازی موافقت کردند.
راهبردهای کاهش در برابر تهدیدات پایدار پیشرفته
در بیانیه مشترک هر 2 کشور آمده است که نظم بینالمللی مبتنی بر قوانین باید به صورت آنلاین، همانطور که آفلاین است، حفظ شود. هند و بریتانیا در مورد تمایل فزاینده دولتها و نمایندگان آنها به منظور انجام فعالیتهای مخرب سایبری ابراز نگرانی کردهاند و گفتهاند که این فعالیتها برخلاف قوانین شناسایی شده و مسئولانه دولت در فضای سایبری است.
با در نظر گرفتن این موضوع، 2 کشور متعهد به تعمیق هماهنگی در راهبردهای کاهش تهدیدات پایدار پیشرفته و همچنین همکاری برای مقابله با جرایم سایبری شدهاند.
قوانین داوطلبانه و غیرالزامآور رفتار مسئولانه دولتی
براساس گزارشهای سال 2021 گروه ششم کارشناسان دولتی سازمان ملل متحد در زمینه ارتقای رفتار مسئولانه دولت در فضای سایبری، هند و انگلیس بر نقش حیاتی هنجارهای داوطلبانه و غیرالزامآور رفتار مسئولانه دولتی در کاهش خطرات صلح، امنیت و ثبات بینالمللی تأکید کردند.
آنها در بیانیهای مشترک اعلام کردند :
«ما توجه خود را به قوانین منع استفاده از ابزارهای سایبری برای آسیب رساندن عمدی به زیرساختهای حیاتی و الزام دولتها به منظور پاسخ به درخواستهای مناسب برای کاهش فعالیتهای مخرب فناوری اطلاعات و ارتباطات علیه زیرساختهای حیاتی دولت دیگری که از قلمرو آنها سرچشمه میگیرد، جلب میکنیم.»
تقویت انعطافپذیری سایبری متقابل با رویکردی جامع
کارشناسان براین باورند که بخش بزرگی از امنیت سایبری شامل تضمین امنیت عمومی و افزایش آگاهی در این زمینه است. هر 2 کشور در بیانیه مشترک خود بر تعهد تکمیل کار مشترک مبنی بر شناسایی آسیبپذیریهای مشترک و پیشبرد مشارکتهای دولتی و خصوصی مؤثر، مجدداً تأکید کردند.
در این بیانیه آمده است :
«ما به همکاری نزدیک با صنعت و از طریق سازمانهای استاندارد بینالمللی ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که دستگاههای قابل اتصال اینترنت اشیا از طریق طراحی ایمن هستند.»
هر دو کشور متقابلاً توافق کردهاند که آگاهی را در حوزه سایبری را با موارد زیر افزایش دهند :
- حمایت از تلاشهایی که در دسترس بودن و تنوع مهارتهای سایبری را در نیروی کار افزایش می دهد.
- ترویج پیوندهای آموزشی و ارتباط افراد با یکدیگر.
ترویج ارتباط افراد با یکدیگر برای ترویج فناوریهای جدید و مدیریت دادهها
به گفته محققان، با افزایش پیچیدگیهای فضای سایبری، دولتها نمیتوانند به تنهایی با چالشهای عصر دیجیتال مقابله کنند. از این رو، کشورها معتقدند که بخش خصوصی میتواند نقش مهمی به عنوان توسعه دهنده و مجری فناوریهای جدید و در ارتباط با مدیریت داده ایفا کند.
هند و انگلستان با همکاری صنعت و چند ذینفع دیگر با هدف ارائه مسئولیتهای مشترک و بهبود ایمنی آنلاین و محافظت از کاربران آنلاین فعالیت خواهند کرد.
با شروع فناوریهای 5G و 6G، هر 2 کشور تمرکز ویژهای بر تضمین حفاظت از حریم خصوصی کاربران و همکاری آنها با نهادهای دولتی مربوطه داشتهاند. هند و انگلیس به همکاری خود با ارائه دهندگان خدمات دیجیتال، رسانههای اجتماعی و شرکتهای مخابراتی در همین راستا و تشویق به همکاری برای ایجاد امنیت در خدمات پیشنهادی ادامه خواهند داد.
هر 2 کشور مدعی شدند که ایجاد فضای سایبری باز، امن، با ثبات، در دسترس و صلحآمیز میتواند به نفع همه کسانی باشد که با دنیای سایبری مرتبط هستند.