همکاری استرالیا و هند برای معرفی مرکز عالی فناوری حیاتی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، استرالیا قصد دارد اتحاد خود را با هند در زمینههای مهم فناوری و فضای سایبری از جمله امنیت سایبری تقویت کند و در یک ابتکار مشترک با هند، استرالیا به زودی مرکز تعالی سیاستهای فناوری بحرانی و نوظهور را در بنگالورو افتتاح خواهد کرد.
بَری اُ فارل (Barry O’ Farrell)، کمیسیونر عالی استرالیا در هند گفت :
«استرالیا متعهد به تعمیق روابط خود با هند در زمینه فناوری سایبری و حیاتی است و ما از افکار سهامداران در مورد چگونگی تعمیق و گسترش این تعامل استقبال میکنیم. ما قطعاً سازمانها و افراد هندی و استرالیایی را تشویق خواهیم کرد تا به دنبال فرصتهایی برای کار باشند.»
این دیپلمات استرالیایی همچنین عنوان کرد که استرالیا در یک طرح ابتکاری مشترک با هند از مرکز عالی سیاستهای فناوری مهم و نوظهور رونمایی خواهد کرد. این مرکز قرار است در بنگالورو تأسیس شود و برای شکل دادن به فناوری، حکمرانی فناوری در حمایت از دیدگاه مشترک 2 طرف در مورد منطقه باز، فراگیر و مرفه هند و اقیانوس آرام فعالیت و کار فناوری حیاتی در حال حاضر بین استرالیا و هند را تقویت خواهد کرد.
به گفته اُ فارل، این مرکز از تخصص سیاست فناوری حیاتی استرالیا و هند از سراسر صنعت از دانشگاه، جامعه مدنی، رهبران فکری در دولت برای شکل دادن به هنجارها، چارچوبهای سیاسی و استانداردها استفاده میکند.
وی خاطرنشان کرد :
«ما همچنین به همکاری با هند از طریق 4 اتحاد راهبردی، دارای یک جریان سایبری و فناوری حیاتی و نوظهور، ادامه خواهیم داد. «Quad» همچنان یک راه مناسب برای همکاری خواهد بود. این طرح مکمل تلاشهای دوجانبهای است که با هم انجام شد.»
فارل در سمیناری صحبت میکرد که از سوی انجمن اعتماد و اتحاد مصرف کننده (CUTS International)، یک سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی فعال در مسائل مربوط به منافع عمومی، که در سال 1984 تأسیس شد، سخنرانی میکرد.
کمیسیونر عالی استرالیا در هند اظهار داشت 2 طرف، کشورهای طبیعی و دارای اقتصادهای مکمل هستند و همکاری براساس منافع مشترک را پیش میبرند.
او تصریح کرد :
«یکی از چیزهایی که من در مورد هند تحسین میکنم، عمق و وسعت جامعه مدنی آن است و به همان اندازه، این را به یکی از دوستان استرالیایی خود میگویم، روشی که دولت در این کشور به دنبال دیدگاههای جامعه مدنی است. رکن کلیدی روابط 2جانبه، تعامل با فناوریهای سایبری و حیاتی است. فکر میکنم این همکاری مبتنی بر ارزشها و منافع مشترک ما است. ما هر 2 متعهد به بیان دیدگاه مشترک فضای سایبری و فناوریهای حیاتی هستیم.»
در سال 2020، استرالیا یک مشارکت راهبردی جامع امضا کرد و درنتیجه این کشور 70 میلیون روپیه سرمایهگذاری در فناوریهای سایبری و حیاتی داشت.
وی ادامه داد که هند و استرالیا نقش مهمی در کمک به توسعه جهانی فناوریهای سایبری مهم و هدفمند دارند و استرالیا، هند را از نظر راهبردی به عنوان یک رهبر در منطقه میبیند.
فارل همچنین گفت :
«این صنعت در بخش خاصی از خود رهبری نشان داده است. مشارکت فناوری که ما بین هر 2 کشور داریم بر تقویت پیوندهای بین شرکای استرالیایی و هندی در سراسر جهان متمرکز است، هر یک از بخشها با تأمین مالی پروژههایی که بر همکاری عملی تمرکز دارند و به شکلدهی محیط فناوری جهانی که با دیدگاه مشترک ما مطابقت دارد، کمک میکند. ما خوشحالیم که شرکای قدرتمندی از سراسر فضای سایبری و فناوری هستیم و با مشارکت فناوری که برای تمرکز بر فناوریهای مهم از جمله بلاکچین، جریانهای دادههای فرامرزی، زنان در فناوری، دیپلماسی و فناوری کوانتومی، زنجیره تأمین حیاتی و حریم خصوصی در نسل بعدی ارتباطات از راه دور ایجاد کردهایم، حمایت شدهایم.»
اخیراً، استرالیا همکاری خود را در زمینههای سایبری و فناوری افزایش داده و اولین گروه کاری مشترک در زمینه امنیت سایبری و فناوری اطلاعات و ارتباطات و چهارمین گفتگوی فناوری سایبری را برگزار کرد.
جورجینا مککِی (Georgina McKay)، دبیر اول کمیسیون عالی استرالیا در هند توضیح داد که شرکتهای هندی و استرالیایی در حال گرد هم آمدن هستند و اهمیت راهبردی در این زمینه (تکنولوژی نسل بعدی) دارد.
مککِی تصریح کرد :
«ارتباطات فناوری حیاتی سایبری با هند به سرعت در حال افزایش است و برای مقابله با فعالیتهای مخرب سایبری و نسل بعدی شبکههای 5G و 6G همکاری میکنیم. ما همچنین یک پیشگام کامپیوتر کوانتومی هستیم. هند یک اقتصاد دیجیتالی یک تریلیون دلاری را هدفگذاری کرده و این امر میتواند با تقویت بیشتر همکاری بین 2 کشور محقق شود.»