about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی و آکادمی دفاع نیجریه در حوزه امنیت سایبری با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی نیجریه (EFCC) تمایل خود را برای تشدید همکاری آموزشی با آکادمی دفاع نیجریه (NDA) به ویژه در حوزه امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات نوظهور اعلام کرد.

عبدالرشید باوا (Abdulrasheed Bawa)، رئیس اجرایی کمیسیون این موضوع را هنگام پذیرفتن از آی‌ام یوسف (I.M Yusuf)، فرمانده آکادمی دفاع نیجریه در مقر کمیسیون، ابوجا، پایتخت این کشور، بیان کرد.

باوا ضمن ابراز قدردانی از آکادمی دفاع نیجریه برای کمک به کمیسیون در سال‌های 2016 و 2017 در آموزش بالاترین تعداد دانشجویانی که تا به حال برای دوره‌ای در کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی نیجریه گردآوری شده‌اند، از علاقه آکادمی دفاع نیجریه به امنیت سایبری قدردانی کرد.

وی اظهار داشت :

«خوشحالم که می‌بینم شما به مطالعات امنیت سایبری، اطلاعاتی و امنیتی علاقه دارید و برای اینکه یک بخش تمام عیار در این زمینه ایجاد کنید، باید تشویق و قدردانی شوید.»

رئیس کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی نیجریه به بازدیدکنندگان خود گفت که درخواست آنها را برای همکاری آموزشی پذیرفته و اطمینان می‌دهد که روش‌های همکاری کار خواهد شد.

همچنین یوسف در سخنانی از استقبال گرم باوا تشکر و ابراز امیدواری کرد که این نشست آغاز همکاری بزرگ‌تر میان 2 آژانس باشد.

او ابراز تمایل کرد که کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی نیجریه بخشی از برنامه‌های آکادمی دفاع نیجریه باشد و در این خصوص توضیح داد :

«همانطور که با سایر آژانس‌ها یادداشت تفاهم امضا کردیم، بسیار خوشحال خواهیم شد که این کار را با کمیسیون انجام دهیم. دوره‌هایی وجود دارد که آکادمی دفاع نیجریه می‌خواهد کمیسیون برگزار کند و ما از شما می‌خواهیم افسرانی را برای آموزش نزد ما بفرستید. تنها چیزی که ما نیاز داریم این است که برنامه‌ای ارائه دهیم که برای همه ما مفید باشد.»

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
تأیید
1405/06/25 - 16:00- آمریکا

تأیید حمله سایبری به نفتکش‌های عازم آمریکا و اروپا

کارشناسان از بررسی و تأیید حملات سایبری به تانکرهای انرژی عازم آمریکا خبر دادند.

حمایت
1405/06/25 - 14:57- هوش مصنوعي

حمایت رئیس کمیسیون اروپا از کُند کردن روند توسعه هوش مصنوعی

فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، از کُند کردن روند توسعه هوش مصنوعی حمایت کرد.

تفاوت‌های
1405/06/25 - 14:19- هوش مصنوعي

تفاوت‌های عمده در به‌کارگیری هوش مصنوعی در مشاغل و کشورهای مختلف

داده‌های گوگل از تفاوت‌های عمده در به‌کارگیری هوش مصنوعی در محیط کار حکایت دارد.