about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری‌های امنیت سایبری واشنگتن و سئول

اخیرا جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، در ملاقاتی که با برخی مقامات سئول داشت، تلاش کرد که زمینه‌ای برای ملاقات رهبران چین و کره جنوبی در واشنگتن ایجاد کند. آمریکا و کره جنوبی تصمیم گرفتند که با یکدیگر همکاری‌های عمیقی در زمینه فناوری و مسائل سایبری داشته باشند. البته تمرکز اصلی صحبت‌های این دو کشور بر روی برنامه‌های هسته‌ای بود. برخی خبرگزاری‌های غربی بیان کردند که کره شمالی در حال افزایش آزارهای خود از طریق سایبری علیه آمریکا و کره جنوبی است. همچنین اخیراً کره شمالی متهم به دخالت در شبکه شرکت نیروگاه هسته‌ای کره جنوبی شده است و مقامات کره جنوبی معتقدند هدف کره شمالی ایجاد اختلال در راکتورهای این کشور است. البته کره شمالی در کنار اینها متهم به حملاتی به بانک‌ها و شرکت‌های رسانه‌ای کره جنوبی نیز شده است. همچنین جان کری افزود که وقتی نوبت به کره شمالی برسد ما با یک تشخیص قوی و به‌موقع و دیپلماسی عالی، خودمان را در برابر آن کشور آماده و مقاوم می‌کنیم.
 لازم به ذکر است که دولت اوباما سعی دارد که متحدین خود را در فضای سایبر از سراسر دنیا انتخاب کند. همچنین کاخ سفید در ماه‌های گذشته، قراردادهای سایبری مختلفی را با ژاپن و چندین کشور عربی حاشیه خلیج‌فارس منعقد کرد. قرارداد این کشور با هند ازجمله مهم‌ترین این قراردادهاست.


تازه ترین ها
جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.

مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.