about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه تحقیقاتی اینسیکت، اپلیکیشنی را شناسایی کرده است که در کانال تلگرامی که توسط اعضا و حامیان حماس استفاده می شود، منتشر شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این برنامه برای ارتباط با وب سایت گردان های عز الدین القسام حماس پیکربندی شده است.

تجزیه و تحلیل زیرساخت مرتبط با وب‌سایت منجر به شناسایی دسته‌ای از دامنه‌ها شد که از تجارت ثبت دامنه تگ-63 (TAG-63) که با نام های آرید وایپر (AridViper)، ای پی تی-سی-23 (APT-C-23) و دیزرت فالکون (Desert Falcon) نیز شناخته می شود، تقلید می کند.

تگ-63 یک گروه سایبری است که به اعتقاد این گروه تحقیقاتی به دستور حماس کار می کند.

گروه تحقیقاتی اینسیکت (Insikt Group) گفت:

ما همچنین مشاهده کردیم که این دامنه ها از طریق یک کد گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) به هم متصل شده اند. علاوه بر این، یک دامنه مرتبط با کلاستر میزبان وب سایتی بود که سازمان جهانی علیه شکنجه (OMCT) را جعل می کرد. مجدداً، بر اساس الگوهای ثبت دامنه، ما یک رابطه احتمالی با ایران را مشاهده کردیم که به آن دامنه گره خورده است. این احتمال وجود دارد که حوزه‌های تازه شناسایی‌شده توسط عواملی اداره می‌شوند که وابستگی سازمانی یا ایدئولوژیکی با گردان‌های قسام دارند.

در زمان نگارش این مقاله، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و به طور خاص نیروی قدس، تنها نهاد شناخته شده ای از ایران است که به حماس و دیگر گروه های فلسطینی کمک های فنی سایبری ارائه می کند.

این وب سایت از زمان آغاز جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی به طور متناوب کار کرده است.

از 11 اکتبر 2023 به بعد، گروه اینسیکت نقطه دامنه را به چندین آدرس آی پی (IP) مختلف مشاهده کرده است که احتمالاً مربوط به تلاش برای اطمینان از عملکرد، فرار از حذف وب سایت یا جلوگیری از حملات منع سرویس (DoS) است.

شناسایی همپوشانی‌های زیرساختی که بین برنامه حماس و دسته‌ای از دامنه‌هایی که این گروه گمان می‌کند به صنایع تجاری تگ-63 مرتبط هستند، قابل توجه است؛ زیرا نه تنها یک لغزش احتمالی در امنیت عملیاتی را نشان می‌دهد، بلکه مالکیت زیرساخت مشترک بین گروه‌ها را نیز به تصویر می‌کشد.

یک فرضیه برای توضیح این مشاهدات این است که تگ-63، منابع زیرساختی را با بقیه سازمان حماس نیز به اشتراک می گذارد.

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.