about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

هموار شدن مسیر اجرای امنیت سایبری اسرائیل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ با استناد به هک حزب دموکرات آمریکا و حمله سایبری روسیه به گرجستان در 2008، مجلس اسرائیل طرحی ارائه کرده که برنامه‌های دفاع سایبری را زیر چتر واحدی مدیریت می‌کند. دوشنبه گذشته کمیسیون امور خارجه و دفاع مجلس کنست طرحی را در مجلس ارائه کردند که کمک می‌کند گروه‌های دفاع سایبری متنوعی که برای رژیم صهیونیستی کار می‌کنند، زیر چتر واحدی عمل کنند.
این لایحه برای بررسی بار دوم و سوم، این هفته به مجمع عمومی ارجاع داده شد که به گفته آوی دیچر، رئیس کمیته حزب لیکود، به احتمال زیاد تصویب خواهد شد. وی عنوان کرد: «مبالغه نیست اگر بگوییم بزرگ‌ترین تهدید در قرن 21، تهدید سایبری است.»
برای روشن کردن این تهدید، کارگروه امنیت سایبری در کمیسیون دفاعی مجلس، از جولای سال 2015 در تلاش است تا یک پیش‌نویس جامع از میزان آمادگی اسرائیل در برابر حملات هکری و سایبری آماده کند. یکی از یافته‌های ارزشمند این کارگروه این بود که باید یک واحد مشخص برای قبول مسئولیت و هماهنگی بین شبکه‌های اطلاعاتی نظامی و غیرنظامی، وجود داشته باشد. این واحد همان اداره ملی سایبری است که وظیفه رصد دفاع سایبری در موساد و نیروی دفاعی اسرائیل را بر عهده خواهد داشت.
دیچر با انتقاد از موضع تدافعی و منفعلانه در مسائل نظامی مانند طراحی و اجرای گنبد آهنی در برابر حملات موشکی، اظهار داشت طرح امنیت سایبری یک اقدام فعالانه و پیشگیرانه است. این طرح پیشنهادی تنها یکی از سری اقدامات دولت برای رسمی کردن و راه‌اندازی دفاع سایبری اسرائیل خواهد بود.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.