about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

همجوشی هسته ای با هوش مصنوعی

پژوهشگران قصد دارند با استفاده از هوش مصنوعی و ابررایانه ای پیشرفته، فرآیند همجوشی هسته ای را تحت کنترل خود در آورند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ همجوشی هسته ای از طریق تحت کنترل در آوردن فیزیک در هسته ی ستاره ها به عنوان عاملی برای دستیابی به انرژی پاک بی نهایت شناخته می شود. با وجوداین که تاکنون تلاش های بسیاری برای ساخت نیروگاه هایی برپایه ی این فرآیند صورت گرفته است؛ اما انجام این کار چالش های متعددی را به دنبال دارد. با وجود این به نظر می رسد گروهی از دانشمندان قصد داردن با ایجاد نوعی ابر رایانه ی پیشرفته، به تعدادی از مشکلات پیش روی  خود غلبه کنند.

پژوهشگران آزمایشگاه فیزیک پلاسمای پرینستون  وزارت انرژی آمریکا (PPPL) و دانشگاه پرینستون قصد دارند از ابر رایانه ی ارورا (Aurora) که تا سال 2021 به بهره برداری می رسد و به کارگیری علوم داده و یادگیری ماشینی بر روی آن، به مشکلات مذکور فائق آیند. توان پردازشی ارورا معادل یک اگزافلاپ (1018) محاسبه در ثانیه است. این توان 50 تا 100 برابر سریع تر از سریع ترین ابر رایانه ی کاربردی خواهد بود.

ویلیام تانگ (William Tang)، مدیر طرح مذکور از دانشگاه پرینستون گفت:

در تحقیقات ما به منظور شتاب دادن به توسعه ی پروژه از ویژگی هایی استفاده خواهد شد که تنها توسط هوش مصنوعی قابل ارائه است.

هدف از اقدام بالا، بررسی این موضوع است که چگونه می توان اختلالات موجود در جریان پلاسما را به حداقل رساند و به کنترل درآورد؛ زیرا این مسئله یکی از اصلی ترین مشکلات فعلی راکتورهای همجوشی توکاماک (Tokamak) است.

تاکاماک دارای دو نوع مختلف است که یکی از آنها ظاهری مشابه دونات دارد. پلاسمای موجود در این راکتورها از طریق میدان های مغناطیسی نگاه داری می شوند. در همجوشی هسته ای پلاسما تا اندازه گرم می شود که بتواند هسته ای سنگین تر تشکیل بدهد. هدف از این کار انجام یک فرآیند خودکار است.

کشور فرانسه قصد دارد در قالب پروژه ای به نام «ITER»، از همجوشی هسته ای برای دستیابی به انرژی الکتریکی استفاده کند؛ اما این اقدام نیاز به نرم افزاری دارد که بتواند اختلال یاد شده را با دقت 95 درصد و حداقل 30 میلی ثانیه پیش از رخ دادنش، آن را شناسایی کند؛ اما هیچ یک از سامانه های امروزی توان انجام این پردازش را ندارند.

نرم افزار یاد شده، داده های اختلال ها در راکتورهای کوچک را بررسی کرده از طریق مدل سازی های تئوری آموزش می بیند. آزمایش این دستاورد روی ابر رایانه هایی با ابعاد کوچکتر آغاز شده است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.