about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

بمناسبت هفته پدافند سایبری همایش منطقه ای امنیت سایبری شمال غرب با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی و با محوریت مرکز آپای استان های آذربایجان غربی،شرقی و اردبیل در ارومیه برگزار شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ قاسم جلیلی‌نژاد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی  اظهار کرد:به واسطه رشد علم و تکنولوژی و به تبع آن فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد فضای سایبری و نفوذ هرچه بیشتر آن در جوامع و ملت‌ها مسائل مربوطه به این حوزه روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
وی افزود: مقابله با تهدیدات سایبری برابر محافظت از هویت مادی و معنوی اطلاعات در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی است که در چهارچوب مرز‌های فیزیکی نمی‌گنجد.
جلیلی نژاد بابیان اینکه شناخت محیط سایبری و حوزه آسیب پذیری هر استان اولین نکته از پدافند سایبری است اضافه کرد:پس از شناخت، پژوهش، طراحی و برنامه ریزی برای هر حوزه قدم بعدی در مقابله با نفوذ‌های سایبری در دستگاه‌ها می‌باشد.
مدیر کل ارتباطات آذربایجان غربی تصریح کرد:فضای سایبری بشدت مبتنی بر علم و فناوری دانش بنیان است که حتما باید از طریق پژوهش و آموزش به آخرین دانش این حوزه مسلح باشیم.
مدیر کارگروه امنیت سایبری استان عنوان کرد:برای صیانت از داده‌ها و اطلاعات باید به میزان حساسیتی که آن اطلاعات فراهم می‌کند به آن پرداخت کرد و تلاش امنیتی انجام داد.
وی افزود: بیشترین عوامل موثر و تاثیر گذار در تهدیدات سایبری عدم دانش و آگاهی کاربران و فقدان تجهیزات و زیرساخت بومی می‌باشد که سعی داریم در استان با برگزاری چنین گردهم آیی‌ها موانع را برطرف کنیم.
این همایش با سخنرانی خالقی دخت معاونت امنیت فضای تولید وتبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران به صورت ویدئو کنفرانس ادامه یافت و با برگزاری چند کارگاه متنوع آموزشی به کارخود پایان داد.

تازه ترین ها
تعطیلی
1405/07/17 - 18:39- اروپا

تعطیلی مرکز داده یاندکس روسیه در پی حملات پهپادی اوکراین

حملات پهپادی اوکراین منجر به تعطیلی مرکز داده یاندکس در مناطق ریازان و کالوگای روسیه شد.

فعالیت
1405/07/17 - 18:03- اروپا

فعالیت ماهواره‌ای روسیه نگرانی‌هایی را برای استارلینک ایجاد کرد

فرمانده بخش فضایی آلمان اعلام کرد که فعالیت ماهواره‌ای روسیه نگرانی‌هایی را برای استارلینک ایجاد کرده است.

سافت‌بانک
1405/07/17 - 16:33- هوش مصنوعي

سافت‌بانک به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است

سافت‌بانک برای توسعه فعالیت‌های خود در حوزه هوش مصنوعی، به دنبال جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران حوزه خلیج‌فارس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.