about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با هدف افزایش سطح بلوغ امنیت فضای سایبری و بررسی عملکرد امنیتی وزارت راه و شهرسازی و سازمان‌های وابسته، همایش یک روزه‌ای برگزار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،  در این جلسه  که در محل مرکز افتا برگزار شده بود، با توجه به حوادث سایبری سال 1400 در خصوص روش‌های نفوذ، روش تخریب مهاجم و راهکارهای جلوگیری از آن، مطالبی بیان شد.


کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا، میزان سطح بلوغ امنیت سایبری احصاء شده حوزه وزارت راه و شهرسازی را به کارشناسان، متخصصان و مدیران IT این وزارتخانه بررسی و راهکارهای اقدامی افزایش بلوغ امنیت  در سالِ جاری، تبیین شد.
در این همایش یک روزه، با نمایش 2 فیلم آموزشی با موضوع امن‌سازی و ارزیابی مخاطرات سایبری، مقرر شد هر یک از دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی، متناسب با میزان حساسیت فعالیت و کسب و کارخود، نسبت به اجرای برنامه هماهنگ ابلاغی مرکز مدیریت راهبردی افتا اقدام کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.