about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

پلیس هند به شهروندان نسبت به افزایش جرایم سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس مبارزه با جرایم سایبری حیدرآباد در هند، به مردم به ویژه دانشجویان و تحصیلکرده‌های کم حقوق نسبت به گرفتار شدن در دام باندهای سازمان‌یافته مجرمان سایبری که آنها را متقاعد می‌کنند تا حساب‌های بانکی خود را در ازای دریافت پول، اجاره و از این حساب‌ها برای جمع‌آوری پول از قربانیان کلاهبرداری سایبری استفاده کنند، هشدار داد.

این هشدار پس از آن صادر شد که پلیس جرایم سایبری حیدرآباد زنی از ماهاراشترا را به اتهام ارائه حساب بانکی و سایر مدارک خود به یک باند کلاهبردار سایبری دستگیر کرد که با استفاده از آن چندین نفر در پوشش سرمایه‌گذاری آنلاین فریب خوردند.

آلفیا شایک (Alfiya Shaik)، 21 ساله، دانشجویی از منطقه واردا در ماهاراشترا، مامایی عمومی پرستاری را در یک کالج پرستاری محلی در ماهاراشترا دنبال می‌کند، زیرا بخشی از شغل نیمه وقت او آگهی‌هایی را در حساب‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی منتشر کرده بود. او در رسانه‌های اجتماعی با فردی به نام راجویر (Rajveer) آشنا و دوست شد و ظاهراً نقشه خود را برای کسب درآمد آسان با فریب دادن مردم در پوشش سرمایه‌گذاری آنلاین به اشتراک گذاشت.

به گفته پلیس هند، راجویر از او خواست تا حساب‌های بانکی را برای انجام تراکنش‌های متقلبانه ارائه دهد و قول پرداخت 3000 روپیه را داد. آلفیا چندین حساب بانکی باز و دوستانش را مجبور به انجام همین کار کرد و آنها را در ازای پول به راجویر اجاره داد. راجویر کارت‌های خودپرداز را جمع‌آوری کرد و پولی را که به‌وسیله قربانی اهل ساینک‌پوری در سکوندرآباد به حسابش واریز شده بود، برداشت. این باند اخیراً یک زن اهل ساینکپوری را با مبلغ 18.2 میلیون روپیه فریب داده است.

یک مقام پلیس مبارزه با جرایم سایبری در حیدرآباد گفت :

«نیجریه‌ای‌ها کمال‌گرا بودند و حساب‌های بانکی هندی‌ها را در بانک‌های محلی باز می‌کردند و برای هر تراکنش به آنها کمیسیون می‌پرداختند. به ویژه بیکاران، افراد کم حقوق و دانشجویان هدف قرار گرفته‌اند. این حساب‌ها برای فعالیت‌های مجرمانه استفاده می‌شوند.»

قبل از این دستگیری، پلیس حیدرآباد افراد زیادی را از اوتار پرادش، بیهار، مادهیا پرادش، دهلی و ماهاراشترا به دلیل کمک به کلاهبرداران با حساب‌های بانکی دستگیر کرد.

در پرونده کلاهبرداری بانک ماهش، بازپرسان مبلغ 100 میلیون روپیه کشف کردند. 11.48 کرور به حساب‌های بانکی مختلف کشور واریز شد. اکانت‌ها متعلق به افراد عادی بود که با کمیسیون فریب خورده بودند. تعداد کمی از افراد حیدرآباد در این پرونده دستگیر شدند. این پول به 115 حساب بانکی بانک‌های مختلف منتقل شد. این پول در ادامه به 398 حساب بانکی منتقل و از 938 دستگاه خودپرداز در سراسر کشور برداشت شد.

آناند (C V Anand)، کمیسیونر پلیس حیدرآباد اخیراً اظهار داشت که اولین گزارش اطلاعاتی (FIR) در حیدرآباد مربوط به جرایم سایبری است و ثابت می‌کند که کلاهبرداران سایبری همیشه در حال جستجو و به دنبال نفوذ به حساب بانکی شما به هر شکل ممکن هستند.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:22- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.