about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پلیس هند به مردم در مورد کلاهبرداران سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس منطقه راجانا سیرسیلا (Rajanna Sircilla) در هند به مردم هشدار داد که طعمه مجرمان سایبری نشوند. پلیس تاکتیک‌های استفاده از آنها برای کلاهبرداری از مردم را توضیح داد.

به گفته کارشناسان، تنها در یک هفته گذشته، مواردی از فریب افراد از سوی کلاهبرداران سایبری مشاهده شده است. آخیل ماهاجان (Akhil Mahajan)، پلیس منطقه از مردم خواست تا در صورت دریافت هرگونه پیام مشکوک با شماره تلفن رایگان 1930 و 100 با پلیس تماس بگیرند. وی گفت :

«اگر در صورت کلاهبرداری بلافاصله با 1930 و پلیس تماس گرفته شود، این امکان برای مأموران وجود دارد که در اسرع وقت نسبت به ردیابی مجرمان اقدام کنند.»

یکی از افراد تانگالاپالی (Thangallapalli) لینکی در واتس‌آپ خود دریافت کرد که اگر روی آن کلیک و هر مبلغی سرمایه‌گذاری کند، مبلغ بیشتری به عنوان کمیسیون دریافت خواهد کرد. این شخص با استفاده از لینک 3 میلیون ارسال کرد و پول خود را از دست داد. در حادثه دیگری گزارش شده در ایستگاه پلیس «Vemulawada»، فردی لینکی در تلگرام دریافت کرد. او روی لینک کلیک کرد و 3.10 میلیون از دست داد.

در حادثه دیگری در محدوده ایستگاه پلیس سیرسیلا، یک نفر 1.9 میلیون از دست داد. او به تماس گیرنده تلفنی پاسخ داده بود که گفت باید «KYC» خود را برای حساب بانکی که در اختیار دارد تأیید کند. از او خواسته شد تا جزئیات کارت اعتباری و رمز عبور یکبار مصرف خود را در اپلیکیشنی که از او خواسته شده بود دانلود کند، پر کند.

ماهاجان اظهار داشت که در یک حادثه دیگر، فردی 36 هزار روپیه را از دست داد که کلاهبرداران از شماره وی برای افتتاح حساب در یک برنامه رسانه اجتماعی استفاده کردند. او از مردم خواست تا در برخورد با افراد ناشناس محتاط باشند و هرگونه فعالیت مشکوک را به پلیس گزارش دهند.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1405/06/16 - 17:21- آمریکا

توقف فعالیت یک شرکت فناوری ایتالیایی پس از قرارگرفتن در فهرست تروریستی آمریکا

شرکت فناوری ایتالیایی اوتیستیسی / اینونتاتی اعلام کرد که پس از قرارگرفتن در فهرست تروریسم ایالات متحده، خدمات خود را متوقف خواهد کرد.

اتکاء
1405/06/16 - 15:45- ایران

اتکاء به پیام‌رسان‌های بیگانه؛ «حضور راهبردی» یا «تسلیم زیربنایی»؟

رئیس مرکز پایش و فراداده مرکز ملی فضای مجازی در یادداشتی نوشت: باید توجه داشت که عدول از اصل حکمرانی قانونمند فضای مجازی می‌تواند رؤیای «حضور راهبردی» را به کابوس «تسلیم زیربنایی» تبدیل کند.

آمریکا
1405/06/16 - 11:28- آمریکا

آمریکا در برابر آسیب‌پذیری پنهان سایبری

حملات سایبری اخیر علیه سامانه‌های آب‌رسانی در چند ایالت آمریکا بار دیگر آسیب‌پذیری زیرساخت‌های سایبری-فیزیکی را آشکار کرده است.