about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هشدار پلیس فتا، به دارندگان گوشی آیفون

رئیس پلیس فتای پایتخت، از دستگیری یک مجرم سایبری خبر داد که با سوء استفاده از اطلاعات دارندگان گوشی تلفن همراه آیفون از آنها اخاذی می‌کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛  سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران گفت: در پی وصول اخباری مبنی بر ارسال پیام‌های اینترنتی با عنوان شرکت اپلبه شماره تماس افرادی که گوشی آن‌ها مفقود یا سرقت شده بود و اخاذی از مالکان گوشی‌ها در مراحل بعدی، پیگیری این مساله در دستور کار پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا تصریح کرد: مجرمین با شگرد ارائه یک تله فیشینگ با ارسال یک پیامک جعلی و لینکی در پوشش جعلی شرکت اپل آی.دی، از مالکین گوشی همراه درخواست رمز و نام کاربری ( اپل آی.دی) و مکان مفقود یا سرقت گوشی را می کردند.

وی گفت: پس از ارسال اطلاعات خواسته شده، مجرمین سایبری در قدم بعدی اقدام به ورود و دستیابی به تمامی اطلاعات موجود در سیستم های گوشی قربانی خود می کردند. 

سرهنگ کاظمی ادامه داد: بعد از انجام این مراحل, مجرمین در فضای مجازی با طراحی سایت جعلی اپل اقدام به دسترسی به اپل آی دی کاربران گوشی اپل کرده و سپس با تغییر اپل .آی دی و در اختیار گرفتن برنامه های گوشی اقدام به اخاذی از مالکین تلفن می کردند.

این مقام ارشد پلیس فاتب تصریح کرد: با پیگیری های فنی و مهندسی, پلیس، مجرم مذکور را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود شناسایی و دستگیر کرد.

سرهنگ کاظمی به دارندگان این مدل گوشی همراه توصیه کرد: مسائل امنیتی را رعایت کرده و از افشای رمز اپل آی .دی خود و ارسال به صفحات شبیه سازی شده و جعلی اجتناب کنند.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.