about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پلیس ایالت کرالا در هند از کاربران واتس‌اپ خواست تا در برابر تماس‌های اسپم بین‌المللی هوشیار باشند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس ایالت کرالا (Kerala) در هند به کاربران واتس‌اپ هشدار داد که مراقب تماس‌های شماره‌های ناشناس باشند. گزارش‌های اخیر وزارت کشور هند نشان می‌دهد که کاربران واتس‌اپ تماس‌های اسپم را از خارج از کشور دریافت می‌کنند.

راجیو چاندراسخار (Rajeev Chandrasekhar)، وزیر امور فناوری اطلاعات هند، گفت که این وزارتخانه اطلاعیه‌ای را به واتس‌اپ ارسال خواهد کرد. پس از آن، واتس‌اپ در پاسخ عنوان کرد که این شرکت در تضمین امنیت کاربران با دولت همسو است.

اکثر این تماس‌های هرزنامه از اندونزی (+62)، ویتنام (+84)، مالزی (+60)، کنیا (+254) و اتیوپی (+251) می‌آیند. مقامات پلیس هند به کاربران توصیه کردند که از تماس با این شماره‌ها خودداری و این تماس‌گیرندگان را مسدود کنند.

کاربران باید از کلیک کردن روی لینک‌های مشکوک به اشتراک گذاشته شده از طریق چت واتس‌اپ اجتناب کنند. کارشناسان خاطرنشان کردند که کلاهبرداران می‌توانند اطلاعات شخصی و سایر جزئیات را سرقت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
هدف‌گیری
1405/07/24 - 22:01- جرم سایبری

هدف‌گیری خبرنگاران الجزیره با جاسوس‌افزار از طریق تبلیغات آنلاین

روزنامه‌نگاران الجزیره از طریق تبلیغات آنلاین با جاسوس‌افزار کاندیرو هدف قرار گرفتند.

درخواست
1405/07/24 - 21:49- اروپا

درخواست پلیس هلند از آهولد دلهایز برای گزارش حمله سایبری

پلیس هلند از شرکت آهولد دلهایز خواست تا در پی یک حادثه بزرگ امنیت سایبری، شکایتی رسمی در خصوص این جرم سایبری ثبت کند.

هشدار
1405/07/23 - 20:15- آسیب پذیری

هشدار درباره بهره‌برداری از آسیب‌پذیری جدید آیونتی

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا روز سه‌شنبه درباره بهره‌برداری فعال از آسیب‌پذیری جدیدی در محصول کانکت سکیور (Connect Secure) شرکت آیونتی (Ivanti)، هشدار داد.