about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هشدار نسبت به حملات بدافزار Dovecat

بدافزار «Dovecat» حملات جدیدی آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت کیونپ (QNAP) نسبت به حملات بدافزار داوکت (Dovecat) به دستگاه‌های ذخیره‌ساز تحت شبکه (NAS) هشدار دادند. این بدافزار دستگاه‌ها را به‌منظور استخراج ارز بیت کوین آلوده می‌سازد. 

داوکت پس از آلوده سازی سیستم‌های کاربران از تمام سیستم برای استخراج ارز استفاده می‌کند و کاربران به‌سختی می‌توانند با دستگاه‌های خودکار کنند. 

متخصصان کیونپ معتقدند داوکت از هیچ‌گونه آسیب‌پذیری در دستگاه‌های ذخیره‌ساز این شركت بهره‌برداری نمی‌کند، اما به دستگاه‌های ناامن و با پسوردهای بسیار ضعیف و در دسترس از طریق اینترنت هجوم می‌برد. 

کیونپ به کاربران خود توصیه کرده است به‌موقع QTS و Malware Remover را به‌روزرسانی کنند، از رمز عبورهای قوی و منحصربه‌فرد و فایروال استفاده کنند، پروتکل SSH و Telnet را در صورت عدم استفاده و همچنین سایر برنامه‌ها و خدمات غیرضروری را غیرفعال کنند. 

بر طبق نتایج تحقیقات کارشناسان «Canonical»، بدافزار داوکت می‌تواند هر سیستم لینوکسی را آلوده سازد، به دستگاه‌های NAS کیونپ حمله کرده و کاربران NAS Synology  نیز آلوده سازد. 

در کنار بدافزار داوکت بدافزارهای دیگری نیز همچون ایج لاکر و کیواسنچ دستگاه‌های ذخیره‌ساز کیونپ را هدف قرار می‌دهند.  

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.