about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

محققان امنیت سایبری هشدار دادند که «ChatGPT» می‌تواند بدافزار چندوجهی ایجاد کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ باورش سخت است که «ChatGPT»، پیشرفته‌ترین چت‌بات هوش مصنوعی در سال 2022، تنها چند ماه است که با محققان بوده است. به نظر می‌رسد که همه از این چت‌بات برای کارهای مختلفی، از مذاکره برای معاملات تا خلق آثار هنری اشعار موسیقی پاپ، استفاده می‌کنند. اما این فناوری جدید هیجان‌انگیز پتانسیل زیادی برای خطر نیز دارد. شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «CyberArk» نسبت به توانایی پیشرفته این برنامه برای نوشتن بدافزارهای پیچیده هشدار داد.

اِران شیمونی (Eran Shimony) و اومِر تِسارفاتی (Omer Tsarfati)، محققان شرکت امنیت سایبری اسرائیلی  CyberArk اظهار داشتند :

«از ChatGPT می‌توان به راحتی برای ایجاد بدافزار چندشکلی استفاده کرد. قابلیت‌های پیشرفته این بدافزار می‌تواند به راحتی از محصولات امنیتی فرار کند و با تلاش یا سرمایه‌گذاری بسیار کم از سوی دشمن، اقدامات دست و پا گیر را کاهش دهد.»

محققان در مورد اینکه چگونه می‌توان ChatGPT را برای همیشه از طریق فیلترهای محتوا و دور زدن و همچنین جهش‌ها مهار کرد، و اینکه چگونه عوامل تهدید می‌توانند سیستم را حذف و از شناسایی آن جلوگیری کنند، در حال بحث و گفتگو هستند.

شرکت امنیت سایبری اسرائیلی CyberArk در کنفرانس جهانی سایبرتک (Cybertech) در تل‌آویو در سال 2023 شرکت خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/16 - 16:22- آسیا

تدابیر سراسری در پی افزایش حملات سایبری در ژاپن

وزیر امور دیجیتال ژاپن باتوجه‌به افزایش شدید حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶، خواستار اتخاذ تدابیر سراسری شد.

آموزش
1405/07/16 - 15:21- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به کارکنان دولت در ابوظبی

ابوظبی برنامه آموزش هوش مصنوعی را به همراه شرکت‌های اوپن‌ای‌آی و مایکروسافت برای کارکنان دولت راه‌اندازی می‌کند.

استفاده
1405/07/16 - 13:46- اروپا

استفاده شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی اوکراین

یک شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی در میدان نبرد اوکراین استفاده می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.