about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک گروه فرعی از گروه بدنام لازاروس، زیرساخت جدیدی ایجاد کرده است که به عنوان بخشی از کمپین های مهندسی اجتماعی خود، جعل پورتال های ارزیابی مهارت ها را انجام می دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، مایکروسافت این فعالیت را به یک عامل تهدید کننده که سفیر اسلیت (Sapphire Sleet) می نامد نسبت داد و آن را به عنوان تغییر تاکتیک های مداوم عامل مخرب، توصیف کرد.

سفیر اسلیت که با نام های ای پی تی 38 (APT38)، بلو نوروف (BlueNoroff)، کیجی کامیلیون (CageyChameleon) و کریپتوکور (CryptoCore) نیز شناخته می شود، سابقه ای در سازماندهی سرقت ارزهای دیجیتال از طریق مهندسی اجتماعی دارد.

در اوایل این هفته، آزمایشگاه های تهدیدشناسی جمف (Jamf Threat Labs)، عامل تهدید را در خانواده بدافزار جدید سیستم عامل مک (macOS) به نام او بی جی سی شلز (ObjCshellz) که ارزیابی می‌شود یک برنامه مرحله آخری باشد که در ارتباط با بدافزار دیگری در سیستم عامل مک به نام راست باکت (RustBucket) ارائه می‌شود، دخیل کرد.

تیم تشخیص تهدید هوشمند مایکروسافت در یک سری پست در ایکس (توئیتر سابق) گفت:

سفیر اسلیت معمولاً اهدافی را در پلتفرم هایی مانند لینکدین پیدا می کند و از فریب های مرتبط با ارزیابی مهارت ها استفاده می کند. سپس عامل تهدید، ارتباطات موفق با اهداف را به پلتفرم های دیگر منتقل می کند.

این غول فناوری گفت که کمپین های قبلی که توسط خدمه هک انجام شده بود، شامل ارسال پیوست های مخرب به طور مستقیم یا جاسازی لینک به صفحات میزبانی شده در وب سایت های قانونی مانند گیتهاب (GitHub) بوده است.

با این حال، شناسایی و حذف سریع این محموله ها ممکن است سفیر اسلیت را مجبور کرده باشد تا شبکه وب سایت های خود را برای توزیع بدافزار ایجاد کند.

این شرکت افزود:

چندین دامنه و زیر دامنه مخرب، میزبان این وب سایت ها هستند که استخدام کنندگان را به ثبت نام برای یک حساب تشویق می کنند. وب سایت ها برای جلوگیری از تجزیه و تحلیل با رمز عبور محافظت می شوند.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.