هشدار شینبت درمورد فریب اسرائیلیها در فیسبوک و اینستاگرام
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ شینبت (Shin Bet)، آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که هکرهای مستقر در غزه تعدادی از حسابهای رسانههای اجتماعی که خود را زنان اسرائیلی معرفی میکنند، در تلاش برای فریب اسرائیلیها و در معرض آسیب قرار دادن آنها، شناسایی و کنترل کرده است.
هکرهای فلسطینی، از جمله چندین حساب کاربری که از سوی شینبت شناسایی شده بود که از نام «ماریا دیوید» یا «ماریا شیمون» استفاده میکردند، از عکسهای زنان اسرائیلی برای پروفایلها استفاده کردند.
صاحبان این حسابها در فیسبوک و اینستاگرام حساب یک مربی تناسب اندام اسرائیلی را جعل کردهاند تا با غیرنظامیان اسرائیلی یا سربازان مرد ارتش اسرائیل ارتباط برقرار کنند.
این پروفایلها بعداً از سوی پلتفرمهای رسانه اجتماعی به دنبال مداخله واحد سایبری در دفتر دادستانی اسرائیل حذف شدند.
شینبت در بیانیهای به اسرائیلیها هشدار داد که هکرها از رسانههای اجتماعی برای فریب غیرنظامیان به شیوهای استفاده میکنند که امنیت شخصی آنها را تهدید میکند. ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که در سالهای اخیر چندین تلاش مشابه حماس برای حمله به سربازان را خنثی کرده است.
تلاش قبلی حماس
2 سال پیش، تلفن صدها سرباز، از جمله سربازان رزمی، به خطر افتاد. ارتش اسرائیل مدعی شد که تلاش گروه مستقر در غزه را در عملیاتی که آن را بازگشت (Rebound) نامید، خنثی کرده است.
در ماه آوریل سال جاری، یک شبکه پروفایل جعلی گسترده در فیسبوک، که بهوسیله حماس اداره میشد، از سوی نیروهای امنیتی اسرائیلی کشف شد. طبق گزارش «Cybereason»، شرکت مستقر در ایالات متحده و اسرائیل که عملیات حماس را فاش کرد، این شبکه برای نظارت و به دست آوردن اطلاعات حساس در مورد اهداف اسرائیلی مورد استفاده قرار گرفته است.
حسابهای جعلی عمدتاً جوانان اسرائیلی را هدف قرار میدهد که در ارتش و سایر نهادهای امنیتی صهیونیستی یا خدمات اضطراری خدمت میکنند.
شینبت مدعی شد :
«یکی دیگر از تلاشهای حماس را در ماه ژوئیه 2022 کشف و خنثی کردیم، زمانی که پروفایلهای به ظاهر بیگناهی که به سازمان تروریستی فلسطینی اداره میشد، در تلگرام و شبکههای اجتماعی مختلف که با فوتبال و دوستیابی سروکار داشتند به اسرائیلیها نزدیک شدند و سعی کردند نرمافزارهای جاسوسی را تحت پوشش یک اپلیکیشن پازل جاسازی کنند. این برنامه به مهاجم، حماس، اجازه میدهد تا کنترل تقریباً کاملی بر دستگاه سرباز داشته باشد. سپس برای جمعآوری اطلاعات حیاتی و حتی ردیابی سرباز استفاده میشود. این شبکه پس از آن شناسایی شد که سربازی از مکالمه مشکوک خود با فردی در تلگرام خبر داد.»