about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شرکت ملی پست نسبت به کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با عنوان «مأموران پست و دارا بودن مرسولات حاوی ابلاغ قضائی» هشدار داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت ملی پست با انتشار اطلاعیه ای از کاربران خواست مراقب کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی با نام «مأموران پست و دارا بودن مرسولات حاوی ابلاغ قضائی» باشند.

در این اطلاعیه آمده است: «اخیراً مشاهده شده عده‌ای با سرشماره های شخصی و با عنوان مأموران پست و به بهانه دارا بودن مرسوله ابلاغ قضائی، اقدام به ارسال لینک‌هایی جهت مشاهده ابلاغیه می‌کنند.

مشترکان توجه داشته باشند که مأموران شرکت ملی پست هیچ گونه پیامکی مبنی بر ارسال ابلاغیه، لینک و یا واریز وجه برای مشتریان ارسال نمی‌کنند.

در صورت مواجه شدن با این پیام‌ها، به هیچ عنوان روی لینک ها کلیک نکنید.»

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.