about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

هشدار در مورد افزایش فیشینگ های صوتی

پلیس فدرال آمریکا در مورد افزایش موارد حملات فیشینگ صوتی هشدار داد و گفت این حملات که به ویشینگ شهرت یافته اند به دنبال گسترش دورکاری بیشتر شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از انگجت، همزمان با شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشینی بخش زیادی از نیروی کار در سراسر جهان هکرها نیز به فکر افتاده‌اند با ارسال پیام‌های صوتی فریبنده برای شاغلان نسبت به فریب آن‌ها و سرقت اطلاعات و پول اقدام کنند.
بررسی‌های اف بی آی از افزایش این نوع حملات خبر می‌دهد و بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات تجاری و دولتی هنوز برنامه‌ای برای مقابله با حملات مذکور ندارند.
پیش‌ازاین حملات یادشده محدود به شرکت‌های اینترنتی و مخابراتی بود، اما در حال حاضر دامنه آن بسیار وسیع شده است. یکی از اهداف جدید این حملات سرقت اطلاعات شبکه‌های وی پی ان شرکت‌های تجاری است.
حملات مذکور از اواسط ماه جولای افزایش‌یافته و برخی طراحان حملات یادشده با طراحی سایت‌های لاگین وی پی ان قلابی برای فریب کارمندان شرکت‌ها و مؤسسات تجاری و اقناع آن‌ها برای واردکردن اطلاعات خصوصی خود در این صفحات تلاش می‌کنند. کارمندان تازه‌کار و ناآگاه هدف اصلی این حملات هستند و لذا باید برای آموزش آن‌ها اقدام شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
تأکید
1405/07/15 - 15:22- آسیا

تأکید کویت بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری

شرکت زین کویت گفتگوها پیرامون حکمرانی هوش مصنوعی و امنیت سایبری را در نشست سایبری پیش برد.

ایجاد
1405/07/15 - 15:04- آسیا

ایجاد مرکز تاب‌آوی سایبری در امارات

شورای امنیت سایبری امارات و شرکت «SCC» با هدف ایجاد مرکز تاب‌آوری سایبری مشارکت کردند.

گسترش
1405/07/15 - 14:48- آسیا

گسترش همکاری‌های سایبری آذربایجان و بریتانیا

دو کشور آذربایجان و بریتانیا با هدف گسترش همکاری‌های سایبری، دیجیتال و هوش مصنوعی با یکدیگر گفتگو و تبادل نظر کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.