about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

کارشناسان امنیتی هشدار می‌دهند که کاربران نباید اسامی کاربری و کلمات عبور خود در شبکه‌های اجتماعی را در برنامه‌ای موبایلی که بر روی تلفن‌های همراه نصب می‌کنند، وارد کنند.

 

 

به گزارش کار گروه واحد امنیت سایبربان؛ امروزه بسیاری از برنامه‌های تلفن همراه کاربران را برای استفاده وادار به ثبت‌نام از طریق حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی می‌کنند و تلاش می‌کنند از این طریق اطلاعات اضافی مانند سن، تاریخ تولد، آدرس ایمیل و شماره تلفن آن‌ها را به دست آورند.

این فرایند اگرچه درگوشی‌های همراه به یک فرایند عادی و متداول مبدل شده و اقدامات زمان‌بر برای تهیه حساب کاربری و به خاطر سپردن کلمه عبوری جدید را حذف می‌کند، اما جاسوسی برنامه‌های موبایلی از افراد را تسهیل می‌کند.

توسعه‌دهندگان برنامه‌های موبایلی در سال‌های اخیر بارها تلاش کرده‌اند تا به اطلاعات ذخیره‌شده کاربران در برنامه‌های دیگر دسترسی یابند، بدون آنکه کاربر از آن‌ها مطلع شود. بررسی جدید موسسه پلی تکنیک ویرجینیا ثابت کرده که هزاران برنامه موبایلی در فروشگاه پلی استور پس از نصب به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی می‌یابند و آن‌ها را با برنامه‌های دیگر تلفن همراه به اشتراک می‌گذارند.

از همین رو ثبت‌نام در یک برنامه موبایلی از طریق حساب کاربری شبکه اجتماعی به معنای تقدیم این اطلاعات به طیف گسترده‌ای از افراد و شرکت‌های ثالث است.

کارشناسان امنیتی به کاربران توصیه می‌کنند به‌منظور بررسی سوءاستفاده یا عدم استفاده از داده‌های خصوصی خود تعداد و ماهیت برنامه‌های موبایلی که به اطلاعات شبکه‌های اجتماعی آن‌ها دسترسی دارند را کنترل کنند. بدین منظور کاربران فیس‌بوک از مسیر و کاربران گوگل پلاس از مسیر اقدام می‌کنند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.