about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

این انجمن از بانک‌ها و سایر مؤسسات مالی در نیجریه خواسته است تا اقدامات جدی را برای آموزش و بازآموزی کارکنان خود برای شناسایی پرچم‌های قرمز امنیت سایبری آغاز کنند.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، جامعه امنیت اطلاعات آفریقا واقع در نیجریه، یک سازمان غیرانتفاعی است که به حفاظت از فضای سایبری نیجریه اختصاص دارد. این انجمن در بیانیه ای اعلام می کند که این امر به بررسی و کاهش موج فزاینده حملات سایبری در کشور کمک خواهد کرد.
رئیس جامعه امنیت اطلاعات آفریقا، دکتر دیوید ایسیاووی، طی سخنانی در نشست ماهانه خود، به سازمان‌ها توصیه کرده است که استفاده از اتصالات و دستگاه‌های تایید شده را اعمال کنند.
ایسیاووی که همچنین مدیر کل اکوبانک نیجریه نیز است، می گوید که باید پروتکل های شفافی با مشتریان ایجاد شود و نیز باید آگاهی لازم را به مشتریان بدهند و حساسیت تامین کنندگان خود را که همان مشتریان هستند، افزایش دهند.
ایسیاووی می گوید:

پایداری و سودآوری کسب‌وکارها، به‌ویژه مؤسسات مالی، اکنون به شدت به این بستگی دارد که این سازمان‌ها چقدر می‌توانند سارقان سایبری را از سوء استفاده از دارایی‌ها و سیستم‌های اطلاعاتی خود و همچنین انعطاف‌پذیری سیستم‌ها باز دارند. ما دیده‌ایم که مجرمان سایبری چقدر می‌توانند جسورانه عمل کنند و داده‌های سازمان‌ها و افراد را هدف قرار دهند. در چند هفته گذشته، شاهد انواع مختلف کلاهبرداری های دیجیتالی و همچنین تلاش افراد شرور برای سوء استفاده از قربانیان ناآگاه بوده ایم. اصلاح اولیه آسیب‌پذیری، آگاهی مستمر، آموزش‌ها و امنیت، لایه‌ای کلیدی برای تقویت وضعیت امنیتی هر سازمان است.

وی با بیان اینکه بانک‌ها و سایر سازمان‌ها باید در شناسایی و کاهش ریسک‌ها فعال باشند، می افزاید که هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و رباتیک نیز برای بررسی حملات سایبری مهم هستند.
بر اساس این بیانیه، کارشناسان امنیت سایبری داخلی و خارجی نیز در نشست ماهانه جامعه امنیت اطلاعات آفریقا که اساساً به بررسی رویدادهای فضای سایبری و بررسی اشتباهات و راه‌حل‌های احتمالی می پردازد، اطلاعاتی را ارائه کردند.
در این بیانیه آمده است که این انجمن بستری را برای اطلاعات، همکاری و تبادل نظر در مورد امنیت سایبری فراهم کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.