about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

آژانس امنیت ملی آمریکا، به کاربران مایکروسافت ویندوز، در مورد تهدیدات سایبری موجود، هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA)، اخیرا طی بیانیه‌ای، به کاربران مایکروسافت ویندوز در مورد آسیب‌پذیری این سیستم عامل، در برابر حملات سایبری، هشدار داد و اعلام کرد که سیستم‌ها باید در برابر این تهدیدات، به‌روز‌رسانی شوند.

به عقیده کارشناسان امنیت سایبری ایالات متحده و مدیران مایکروسافت، نسخه‌های قدیمی ویندوز، در برابر نرم افزارهای مخرب بسیار آسیب پذیر است.

در این گزارش، یک آسیب‌پذیری خاص، موسوم به بلو کیپ (BlueKeep)، مورد بررسی قرار گرفته است که نسخه‌های قدیمی مایکروسافت ویندوز، وجود دارد.

این در حالی است که مایکروسافت نیز، هفته گذشته، طی گزارشی در مورد آسیب‌پذیری نسخه‌های قدیمی ویندوز، به کاربران هشدار داد. بر اساس این اعلامیه، همه کاربران باید سیستم عامل‌های معیوب (ویندوز 7 و نسخه های قبلی) را در اسرع وقت به روز رسانی کنند.

بر اساس نظر مقامات امنیتی ایالات متحده، آسیب‌پذیری بلو کیپ می تواند رایانه‌های بیشماری را از طریق حملات خودکار و دانلود فایل‌های مخرب، آلوده کند.

نیویورک تایمز، اخیرا در مقاله‌ای مدعی شد که آژانس امنیت ملی آمریکا، از وجود آسیب‌پذیری دیگری موسوم به اترنال بلو (EternalBlue)، آگاه بوده و این مسئله را سال‌ها مسکوت باقی گذاشته است.

اترنال بلو، طی سال‌های اخیر در طیف وسیعی از حملات سایبری، توسط هکرها مورد استفاد قرار گرفته است.
 

تازه ترین ها

اجرای محدودیت سنی ترکیه برای رسانه‌های اجتماعی از ماه نوامبر

ترکیه از ماه نوامبر دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به رسانه‌های اجتماعی را ممنوع می‌کند.

ممنوعیت دسترسی کودکان فیلیپینی به رسانه‌های اجتماعی

مجلس نمایندگان فیلیپین لایحه محدودکردن دسترسی افراد زیر سن قانونی به رسانه‌های اجتماعی را تصویب کرد.

پذیرش
1405/07/20 - 13:54- هوش مصنوعي

پذیرش سریع مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته در چین

مدیرعامل اینتل اعلام کرد که پذیرش مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته در چین بسیار سریع بوده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.