about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گوگل با هدف جلو‌گیری از حمله هکرها، به ۲ میلیارد کاربر کروم هشدار داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از نشریه فوربس؛  گوگل در یک پست وبلاگ رسمی، تایید کرد که هفت آسیپ‌پذیر ناشناخته امنیتی را در کروم  شناسایی کرده است.  گوگل درباره این تهدیدهای امنیتی اعلام کرد که  هک کردن و آسیپ پذیری‌های دیگر همه سیستم‌عامل‌های کاربران را همچون : "Windows"، "MacOS" و "Linux." تحت تاثیر قرار می‌دهد.گوگل در این وبلاگ در مورد  نقض‌های امنیتی توضیحاتی را ارائه و نکاتی را عنوان کرده که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. شرکت گوگل  سعی می‌کند اطلاعات را محدود کرده تا از گسترش این آسیب پذیری‌ها و خطر هک جلوگیری و برای محافظت از کاربران زمان خریداری کند. در نتیجه، این تنها  کاری است که گوگل برای کاربران Chrome  انجام داده است.گفتنی است گوگل اطلاعات  بیشتری  را به منظور حفاظت کاربران  فاش نکرده است.

راه حل مقابله با هکرها چیست؟
 براساس گزارش‌ها گوگل به کاربران کروم برای مقابله با آسیب پذیری‌ها  اعلام کرده که آن‌ها، ابتدا باید به قسمت "تنظیمات"،  و سپس بخش " کمک  گوگل کروم" و در مرحله آخر "درباره گوگل کروم"  مراجعه کنند. گفتنی است اگر نسخه مرورگر کاربران ۹۲.۰.۴۵۱۵.۱۵۹ یا بالاتر بود در امنیت هستند. در غیر این صورت  خود گوگل اخطار بروزرسانی کروم را به کاربر می‌دهد. 

گوگل درصدد آن است تا چند روز آینده بتواند هکرها  را شناسایی و  آسیب‌هایی که به کاربران این مرورگر شده را رفع کند. اما رفع این آسیب پذیری‌ها  نیاز به همکاری دو میلیارد کاربر کروم برای بروزرسانی مرورگر  خود دارد. بر اساس گزارش‌ها،  گوگل کروم مرورگر فوق العاده‌ای است، به همین علت در سال جاری چندبار مورد حمله هکرها قرار گرفته است. 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.