about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار امنیتی گارتنر به سازمان‌های بزرگ

به نقل از خبرگزاری مهر، در سال‌های اخیر، حملات سایبری به نهادها و سازمان‌های بزرگی مانند بانک‌ها، سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی - دفاعی با افزایش چشمگیری مواجه شده که می‌تواند یک تهدید جدی علیه امنیت کشورها محسوب شود. درنتیجه، سازمان‌های مختلف بایستی به برنامه‌های مشخصی برای دفاع از داده‌های خود بیندیشند.
موسسه گارتنر در جدیدترین گزارش خود نسبت به تشدید حملات سایبری به سازمان‌های بزرگ و همچنین اتخاذ راهکارهای مناسب و برتر امنیتی هشدار داده است. در این گزارش آمده است: « سازمان‌های مختلف با افزایش حملات سایبری بایستی برنامه‌های گسترده‌تری را برای حفاظت از اطلاعات و داده‌های خود پیش‌بینی کنند. در حال حاضر، سهم شرکت‌های مختلف برای مقابله با حملات گسترده سایبری بسیار ناچیز است.
درحالی‌که گارتنر پیش‌بینی می‌کند، این سهم در سال
۲۰۱۸ میلادی به حدود ۴۰ درصد افزایش پیدا کند زیرا حملات سایبری بیش از پیش اهمیت پیداکرده و تا جایی پیش می‌روند که سازمان‌ها و نهادهای بزرگ تمرکز بیشتری را بر این بخش اعمال می‌کنند.
گارتنر در ادامه این گزارش آورده است: « اگر سازمان‌های مختلف خود را برای مقابله با چنین مشکلی آماده و تجهیز نکنند، در سال جاری و سال آینده شاهد هک شدن یا لو رفتن سیستم‌های داخلی بسیاری از شرکت‌ها مانند سیستم داخلی سونی خواهیم بود.»

تازه ترین ها
افشا
1405/06/30 - 16:42- اروپا

افشا میزان بهره‌وری مراکز داده در مصرف انرژی و آب در اروپا

کمیسیون اروپا، مراکز داده در اروپا را ملزم می‌سازد تا میزان بهره‌وری خود در مصرف انرژی و آب را افشا کنند.

نخست‌وزیر
1405/06/30 - 15:45- هوش مصنوعي

نخست‌وزیر اسپانیا: صنعت هوش مصنوعی نمی‌تواند خودتنظیم‌گر باشد

پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا، اظهار داشت که صنعت هوش مصنوعی نمی‌تواند خودتنظیم‌گر باشد.

جریمه
1405/06/30 - 14:48- اروپا

جریمه گوگل توسط نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی ایرلند، گوگل را به دلیل پردازش داده‌های مکانی ۴۰۳ میلیون یورو جریمه کرد.