about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اداره ملی سایبری و ارتش رژیم صهیونیستی در مورد استفاده از واتس‌اپ هشدار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره ملی سایبری و ارتش رژیم صهیونیستی بیانیه‌ای مشترک برای شفاف‌سازی پیام‌های دریافتی چندین نفر در اراضی اشغالی در شبات (Shabbat) صادر کردند و از آنها خواستند واتس‌اپ خود را از رایانه و خدمات مکان‎یابی قطع کنند.

یکی از این پیام‌ها به شرح زیر است :

«آیا پیامی از طریق پیامک دریافت کردید که باید هر رایانه‌ای را که به برنامه‌های کاربردی در تلفن همراه متصل است، قطع کنید؟ این یک پیام واقعی است که از سیستم امنیت اطلاعات ارتش اسرائیل، مهبام (Mahbam)، ارسال شده است.»

در این پیام آمده است :

«دستورالعمل اجباری سیستم امنیت اطلاعات بدین صورت است : شما باید فوراً هر رایانه‌ای را که به طور همزمان به برنامه‌های تلفن همراه مانند واتس‌اپ متصل است، قطع و همچنین خدمات موقعیت‌یابی غیر ضروری را لغو کنید.» 

اداره ملی سایبری رژیم غاصب تأیید کرد که این یک پیام واقعی و یک دستورالعمل الزام‌آور است.

این 2 ارگان صهیونیستی در بیانیه مشترک بعدی خود تصریح کردند که این پیام در واقع توسط اداره امنیت اطلاعات ارتش ارسال شده، اما فقط برای نیروهای ذخیره ارتش رژیم کودک‌کش در نظر گرفته شده است.

بنابر ادعای کارشناسان، این پیام به عنوان بخشی از تلاش برای افزایش آگاهی و ایجاد رفتار ایمن آنلاین ارسال شد. ارتش رژیم صهیونیستی از عدم شفافیت در متن پیام متأسف است.

این توصیه برای صهیونیست‌ها الزام‌آور نیست، اما به عنوان یک قاعده کلی، اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی بر موارد زیر تأکید کرد :

1. در پایان استفاده از واتس‌اپ وب، مرورگر را ببندید و اتصال را از طریق تلفن قطع کنید : روی سه نقطه در «دستگاه‌های متصل» واتس‌اپ کلیک کنید و روی دستگاهی ضربه بزنید تا اتصال را قطع کنید.

الف) در واتس‌اپ، به 3 نقطه در بالا سمت راست بروید، دستگاه‌های پیوند داده شده را انتخاب کنید و برای قطع اتصال، روی دستگاهی ضربه بزنید تا از سیستم خارج شوید.
ب) در تلگرام، روی 3 خط بالا سمت چپ و سپس تنظیمات و دستگاه‌ها بروید و به سایر جلسات پایان دهید.

2. مجوزهای مکان : توصیه می‌شود مکان را در دستگاه تلفن همراه خاموش نکنید : مجوزهای مکان را در برنامه‌هایی که نیاز واقعی به اعطای این مجوز ندارند، تأیید نکنید. با این حال، بسیار مهم است که مجوز استفاده از مکان برای برنامه «Homefront Command» و سایر برنامه‌های هشدار قرمز (Red Alert) مانند تزوفار (Tzofar) و«Cumta» تأیید شود.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.