about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروه باج افزاری آژیر قرمز به تازگی سرورهای ویندوز و لینوکس وی ام ویر ESXi را مورد هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک گروه باج افزاری جدید به نام RedAlert (آژیر قرمز) یا N13V در حملات خود به شبکه های سازمانی، سرورهای ویندوز و لینوکس وی ام ویر ESXi را رمزنگاری می کند. 

این فعالیت ها امروز توسط تیم شکارچیان بدافزار شناسایی شد. 

دلیل نام گذاری این گروه مبتنی بر رشته های مورد استفاده آن در نوت باج می باشد. البته محققین با توجه به رمزنگار لینوکس به دست آمده از آژیر قرمز مدعی هستند خود بازیگران مخرب، نام گروه خود را N13V می دانند. 

این رمزنگار لینوکس که برای هدف قرار دادن سرورهای VMware ESXi طراحی شده، دارای آپشن های خط فرمانی است که این امکان را به بازیگران مخرب می دهد پیش از رمزنگاری فایل ها، هر گونه ماشین مجازی در حال اجرا را غیر فعال کنند. 

این باج افزار به هنگام رمزنگاری فایل ها، فقط فایل های مرتبط با ماشین های مجازی VMware ESXi از جمله فایل های لاگ، فایل های مبادله، دیسک های مجازی و فایل های حافظه را مورد هدف قرار می دهد. طبق بررسی های صورت گرفته، آژیر قرمز پس از رمزنگاری این نوع فایل ها پسوند .crypt658 را به نام فایل های رمزنگاری شده پیوست می کند.

آژیر قرمز همچنین در هر یک از فایل ها، نوت باجی به نام HOW_TO_RESTORE را ایجاد می کند که حاوی توضیحاتی در مورد داده های سرقتی و لینک های منتهی به سایت پرداخت TORهستند.

بازیگران مخرب با استفاده از این وبسایت های پرداخت، تقاضای باج خود را به قربانیان ارائه می کنند.

مونرو تنها ارز دیجیتالی است که مورد تایید آژیر قرمز است و پرداخت ها بایستی تنها به این شکل پرداخت شوند. در صورت عدم پرداخت باج از سوی قربانی، گروه آژیر قرمز اقدام به انتشار داده های سرقتی قربانیان در سایت نشت داده خود خواهند کرد و هر کسی می تواند آن را دانلود کند.  

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.