about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری Symantic مدعی است که گروه هکری به نام Harvester با مجموعه ابزار جدیدی سازمان های مستقر در افغانستان را مورد هدف قرار می دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق ادعای شرکت امنیت سایبری Symantic (سیمنتیک) یک بازیگر مخرب احتمالا دولتی که پیش از این نشناخته بود، در حال هدف قرار دادن نهادهای مختلفی در جنوب آسیا به خصوص افغانستان است.

سیمنتیک که با نام Harvester (هاروِستر) از این بازیگر مخرب سایبری یاد می کند، هشدار داد که این مجرم سایبری دولتی از زوئن 2021 فعال است. آخرین حملات این مجرم سایبری در ماه اکتبر شناسایی شده است. 

بازیگر مخرب نام برده در حال هدف قرار دادن سازمان هایی در بخش های دولتی، فناوری اطلاعات و مخابراتی می باشد. 

هاروستر با تمرکز بر روی سرقت اطلاعات، از تمامی ابزارهای همگانی و خاص استفاده می کند. برخی از این ابزارها حتی در حملات قبلی مشاهده نشده بودند. 

دیده شده که هاروستر با استفاده از در پشتی اختصاصی به نام گرافون و دیگر ابزارهای متنوع، دسترسی از راه دوری را به سیستم های هدف پیدا می کند و سپس داده ها را به صورت غیر مجاز انتقال می دهد و اقدام به جاسوسی از قربانیان خواهد کرد.

این که کدام بخش در ابتدا آلوده می شود همچنان نامشخص است. 

مهاجمین همچنین با هدف استفاده از ابزار مخصوصی پی لود های اضافی دیگری را دانلود و از سیستم نا ایمن هدف اسکرین شات تهیه می کردند. 

سیمنتیک علاوه بر این، متوجه شد که گروه هاروستر با هدف کنترل و فرمان و همچنین مخفی سازی ترافیک مخرب شبکه، از زیرساخت های مایکروسافت سوءاستفاده می کرده است. 

طبق باور محققین امنیتی، این قابلیت ها نشان از آن دارند که هاورستر یک بازیگر مخرب دولتی است. 

 این حملات به دلیل هدف قرار دادن سازمان های مستقر در افغانستان توجه خاصی را به خود جلب کرده اند. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.