about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققین امنیت سایبری از هدف قرار گرفتن زیرسیستم لینوکسی ویندوز توسط یک بدافزار جدید خبر دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققین آزمایشگاه  Lumen Black Louts( لومن بلک لوت ) نمونه های آلوده و مخربی برای زیرسیستم لینوکسی ویندوز ساخته شده است. هدف از ایجاد این نمونه ها، در معرض خطر قرار دادن ماشین های ویندوز و ایجاد روشی موذیانه برای دور زدن موتورهای ضد بدافزار محبوب می باشد.

این اولین باری است که یک بازیگر مخرب سایبری توانسته است با ساخت بدافزار های مخرب منحصر به فردی، زیرسسیتم لینوکسی ویندوز را مورد سوء استفاده قرار دهد و پی لودهای مخربی را بر روی آن نصب کند. 

این فایل ها در نقش بارگذارنده هایی عمل می کنند که پی لود مخربی را اجرا و سپس به یک پروسه در حال اجرا تزریق می شود. زیرسیستم لینوکسی که در آگوست 2016 راه اندازی شد، یک لایه سازگار برای اجرای باینری های لینوکس به صورت محلی و بر روی پلتفرم ویندوز است. 

این فایل ها طوری طراحی شده اند که می توانند شِل کد را از یک سرور کنترل و فرمان دانلود و با استفاده از پاور شل فعالیت های مخرب دیگری را بر روی میزبان آلوده اجرایی کنند.

طبق ادعای محققین تا به الان تعداد محدودی از این نمونه های بدافزاری شناسایی شده است بنابراین این فعالیت ابعاد محدودی خواهد داشت و همچنان در حال توسعه می باشد. 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/05/31 - 07:18- آسیا

مشارکت ازبکستان و آذربایجان با هدف مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان‌های مجری قانون ازبکستان و آذربایجان در حال تقویت همکاری‌های خود برای مقابله با تهدیدات سایبری هستند.

هشدار
1405/05/30 - 22:30- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت هویت دیجیتال کودکان

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که از هر 50 کودک، یک نفر در معرض سرقت هویت دیجیتال قرار دارد.

همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.