about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روند صعودی ارزش ارزهای دیجیتال دوباره پای هکرها را به این بازار کشانده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اخیراً حملات سایبری به مشاغل مرتبط با ارزهای دیجیتال افزایش‌یافته است. ارزهای رمزنگاری‌شده کاملاً غیرمتمرکز هستند و هیچ مرجعی برای نظارت بر فعالیت‌های رمزنگاری وجود ندارد. این امر دست مهاجمان سایبری را برای انجام حملات بیشتر آزاد می‌گذارد. علاوه بر این، ارزش فزاینده ارزهای دیجیتال مجرمان اینترنتی بیشتری را به سمت خود جلب کرده است.

نمونه‌ای از حملات اخیر

در دو ماه گذشته، چندین حمله رمزنگاری‌شده مشاهده‌شده است که مشاغلی مانند Hotbit، نرم‌افزار Nagios XI، Rarible و Docker Hub را هدف قرار داده‌اند. به‌عنوان‌مثال:

  • بات نت Prometei با بهره‌گیری از آسیب‌پذیری‌های Exchange و نصب ماینر رمز ارز مونرو مشاهده‌شده است. این بات نت از یک نرم‌افزار استخراج منبع باز مونرو به نام SearchIndexer استفاده می‌کرده است.
  • یکی دیگر از بدافزارهای سرقت رمز ارز HackBoss است که از طریق تلگرام توزیع شد. طبق برآوردها این بدافزار تاکنون بیش از 560 هزار دلار از قربانیان به سرقت برده است.
  • گروه هکری لازاروس با استفاده از بدافزار BTC Changer کمپینی هکری را راه‌اندازی کرده که برای سرقت ارزهای رمزنگاری‌شده، بدافزارهای جاوا خود را بازطراحی کرده است.
  • ماه گذشته، مجرمان سایبری شبکه نهادهای آموزشی ایالات‌متحده را برای استخراج ارزهای رمزنگاری‌شده مانند Monero، Litecoin، Bitcoin و Ethereum، هدف حملات سایبری قراردادند.

ازآنجاکه انتظار می‌رود بازار ارزهای دیجیتال در سال‌های آینده خیلی سریع رشد کند، افزایش حملات سایبری نیز محتمل است. برای امنیت بیشتر، به سازمان‌ها توصیه می‌شود بهداشت صحیح فضای سایبری را رعایت کنند، از احراز هویت چندعاملی استفاده کرده و جدیدترین وصله‌ها را پیاده‌سازی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.