about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» حمله سایبری روز دوشنبه را به منزله بزرگترین حمله علیه زیرساخت‌های اسرائیل دانست.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، روزنامه عبری‌زبان هاآرتص با اشاره به اینکه این گمان وجود دارد که این اتفاق به دلیل حمله «سایبری» رخ داده است، اعلام کرد که سایت‌های وزارت داخلی، وزارت بهداشت، وزارت دادگستری، وزارت رفاه و نخست وزیری از جمله سایت‌هایی است که از کار افتاده‌اند.

یک مقام اسرائیلی: حمله سایبری دوشنبه، بزرگترین حمله سایبری بود

یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی گفت که این حمله سایبری بزرگترین حمله سایبری بود که علیه اسرائیل انجام شد و تخمین زده می‌شود که یک دولت یا یک سازمان بزرگ پشت آن باشد.

وی گفت که وب‌سایت موساد در نتیجه یک حمله سایبری گسترده «ایرانی» از دسترس خارج شده است.

بنت جلسه کابینه را ترک کرد

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که در پی این حمله سایبری، «نخست وزیر بنت جلسه کابینه را برای مدت بیش از دو ساعت ترک کرد و دفتر وی هم پاسخی در این باره نداده است».

رسانه‌های اسرائیلی همچنین به «حمله سایبری که وب‌سایت‌های دولتی را فلج کرد... و ارزیابی اینکه هکرهای ایرانی پشت آن هستند» اشاره کردند.

رسانه‌های اسرائیلی این حمله سایبری گسترده را فروپاشی سایت های وزارتخانه‌های اسرائیل خوانده و اعلام کردند که هنوز امکان دسترسی به این سایت ها امکان پذیر نیست.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.