about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نیروی هوایی به دنبال کاهش خلبان انسانی

نیروی هوایی آمریکا به منظور تقویت توان خود قصد دارد نسل های گذشته ی جنگنده ها را به هواپیماهایی خودمختار و بدون سرنشین تبدیل کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی هوایی آمریکا به دنبال راه هایی می گردد که بتواند از طریق آنها با دشمنان احتمالی مجهز به فناوری پیشرفته رقابت کند. یکی از راه های ارائه شده توسط موسسه تحقیقات هوا و فضایی میشل (Mitchell Institute for Aerospace Studies) با توجه به محیط های راهبردی فعلی و موجودی محدود جنگنده ها و بمب افکن ها، توجهی مجدد به مفاهیم گروه های هواپیماهی بی سرنشین است.

بر اساس مطالعات مذکور که در رویدادی در ساختمان کنگره ی آمریکا برگزار شد، سامانه های خودمختاری که به حداقل ورودی های انسانی احتیاج دارند مطرح گردید. در حال حاضر نیروی هوایی از پهپادهایی مانند «MQ-9 Reapers» و «RQ-4 Global Hawks» استفاده می کند که همچنان به حجم عظیمی از نظارت اپراتورهای انسانی نیاز دارد.

بر اساس گزارش مذکور آمریکا در حال حاضر حدود 20 بمب افکن بی-2، 187 اف-22، و 100 اف-35 دارد. این اعداد نه تنها پاسخگوی نیاز فرماندهان نیست؛ بلکه اگر یک درگیری ایجاد شود اصلا قابل توجه نیستند.

محققان پیشنهاد دادند نیروی هوایی باید از ماموریت ها و مشکلاتی که به سادگی قابل درک هستند، مانند دفاع پایگاه هوایی شروع کند. داگلاس بیرکی (Douglas Birkey)، مدیر اجرایی موسسه میشل توضیح داد به صورت کلی می دانیم دشمن با چه تجهیزاتی پرواز خواهد کرد و چه سلاح هایی را می تواند به کار بگیرد.

همچنین اعلام شد می توان از جنگنده ها و بمب افکن هایی ذخیره شده از نسل های قبل استفاده کرده، آنها را به ابزارهای بی سرنشین تبدیل کرد. برای مثال در حال حاضر هواپیماهای اف-16 به صورت خودمختار پرواز می کنند.

در قالب طرح بالا، هیچ هزینه ای برای خرید بدنه ی هواپیما پرداخت نمی شود؛ زیرا هم اکنون نمونه هایی کاملا آشنا وجود دارند.

بیرکی اشاره کرد همانگونه که هواپیماهایی مانند B-1 در حال بازنشسته شدن هستند، نیروی هوایی باید آنها به تجهیزات خودمختار تبدیل کند. از طرفی ناوگان جنگنده های مستقل امکان تحمیل هزینه های بسیار سنگین را به دشمن دارند. با قرار دادن این ابزارها در مکان های استراتژیک، دشمن ها باید در محاسبات خود به آنها توجه کند.

ولیام کولی (William Cooley)، فرمانده آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی نیز تعدادی از حوزه هایی که سازمان وی در حال فعالیت روی آن هستند را شرح داد. یکی از این زمینه ها سامانه ی اجتناب از برخورد باز زمین خودمختار (Automatic Ground Collision Avoidance System) است که تاکنون باعث نجات 7 جنگنده ی F-16 شد. این سیستم اگر در محاسبات خود تشخیص دهد هواپیما با زمین برخورد خواهد کرد، آن را به سمت بالا هدایت می کند. ای مسئله ممکن است به علت وجود یک خلبان نا آگاه یا یک عملکرد نا درست به وجود آید؛ اما همکاری انسان و ماشین امکان جلوی حادثه را خواهد گرفت.

همچنین می توان به برنامه ی لویال وینگمن (Loyal Wingman) اشاره کرد. در این طرح هواپیماها خود مجهز به جنگنده های دیگری هستند که امکان استفاده از آنها به عنوان سلاح ها یا حسگرهای اضافی در نمونه های سرنشین دار وجود دارد. اگرچه به نظر می رسد این طرح به زمان بیشتریبرای به دست آوردن اعتماد انسان ها نیاز دارد.

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.