about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انجمن ملی افسران حفاظت داده فیلیپین معتقد است که این کشور به متخصصان امنیت سایبری زیادی نیاز دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ انجمن ملی افسران حفاظت داده فیلیپین (NADPOP) اعلام کرد که با افزایش دیجیتالی شدن در بخش‌های مختلف، به متخصصان بیشتری در زمینه امنیت سایبری در فیلیپین نیاز است.

سام جاکوبا (Sam Jacoba)، مؤسس انجمن، گفت که فیلیپین به حدود 180 هزار متخصص امنیت سایبری برای پوشش 10 درصد از شرکت‌ها و زیرساخت‌های حیاتی درگیر در حوزه مراقبت‌های بهداشتی، مالی، برون‌سپاری فرایند کسب و کار (BPO) و خدماتی مانند آب، برق و مخابرات نیاز دارد و فرصت‌های بیشتری در سطح بین‌المللی در دسترس است.

جاکوب اظهار داشت :

«فیلیپینی‌ها در سطح جهانی واقعاً خوب اما کم هستند. امروزه پیدا کردن کار بسیار آسان است. حتی اگر فیلیپین را ترک نکنند، برای شرکت‌های دیگر کار می‌کنند. در حالیکه پیشینه در علوم کامپیوتر و اطلاعات و فناوری ممکن است یک مزیت باشد، هر کسی می‌تواند یک متخصص امنیت سایبری باشد تا زمانی که بتواند آموزش و گواهینامه مناسب برای آن را دریافت کند.»

گنجاندن دروس امنیت سایبری در برنامه درسی نیز از سوی گروه کارشناسان پیشنهاد شد.

مؤسس انجمن ملی افسران حفاظت داده فیلیپین توضیح داد که دوره‌های امنیت سایبری باید از کودکی و مهدکودک تا دانشگاه‌ها از جمله دانشکده‌های بازرگانی و حقوق برگزار شوند. هر کسی می‌تواند یک حرفه‌ای در حوزه امنیت سایبری باشد تا زمانی که به ابزارهای مناسب دسترسی داشته باشد. دوره‌های زیادی وجود دارد که رایگان هستند.

تیم واکنش اضطراری کامپیوتری (PH-CERT) سازمان غیردولتی فیلیپین تهدیدات فزاینده امنیت سایبری را تشخیص داد و از شرکت‌ها خواست تا در زیرساخت‌ها و آموزش امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کنند.

در نیمه اول سال 2023، وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات 5000 تهدید سایبری را در فیلیپین رصد کرد.

در عین حال، فین‌تک تحت رهبری آیالا (Ayala) گفت که «GCash» همچنین 4 میلیون حساب را برای اعمال کلاهبرداری از ژانویه تا 2022 تا ژوئن 2023 مسدود کرده است.
لیتو آوریا (Lito Averia)، رئیس تیم واکنش اضطراری کامپیوتری فیلیپین، شرکت‌ها از جمله دولت را تشویق کرد تا در بررسی حملات سایبری از طریق گزارش‌دهی حوادث همکاری کنند.

آوریا تصریح کرد که گزارش حملات سایبری می‌تواند کاملاً چالش‌برانگیز باشد زیرا شرکت‌ها تمایل دارند از اعتبار برند خود محافظت کنند.

وی خاطرنشان کرد :

«ما معتقدیم که آنها باید اطلاعات را در سطح فنی به اشتراک بگذارند. ما به هویت شرکت‌ها نیاز نداریم، اگر آنها فقط اطلاعات فنی را در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم از اطلاعات فنی بیاموزیم.»

تیم واکنش اضطراری کامپیوتری فیلیپین همچنین بر اهمیت همکاری با جامعه بین‌المللی برای به اشتراک گذاشتن بهترین شیوه‌ها در حوزه امنیت سایبری تأکید کرد. کنفرانس بین‌المللی امنیت سایبری به نام انجمن امنیت سایبری آسه‌آن-ژاپن در ماه اکتبر امسال در توکیو، پایتخت ژاپن برگزار خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.