about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات آمریکایی معتقدند که حملات سایبری روسیه با هدف تأثیر بر انتخابات خارجی، نیازمند قوانین رفتاری و پیامدهای مجازات از سوی جامعه بین المللی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات آمریکایی معتقدند که حملات سایبری روسیه با هدف تأثیر بر انتخابات خارجی، نیازمند قوانین رفتاری و پیامدهای مجازات از سوی جامعه بین المللی است.

ایالات متحده 12 افسر اطلاعاتی روسیه را به جرم حملات سایبری با هدف تضعیف حزب دموکرات برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 متهم کرده است.

نمایندگان جامعه امنیت سایبری معتقدند که بدون قوانین و مقررات بین المللی حرکت ایالات متحده برای شکستن این قوانین، چیزی بیشتر از یک ژست نیست. ادعانامه آمریکا در روز 13 ژوئیه سال جاری منتشر شد و قبلاً شواهدی برای حمایت دیدگاه آژانس های اطلاعاتی آمریکا مبنی بر تلاش روسیه در نفوذ به انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال 2016 تعیین کرده بود.

براساس ادعانامه، هیچیک از شهروندان ایالات متحده متهم نشدند، اما آمریکایی های ناشناس، از جمله یک فرد نزدیک به کمپین ترامپ و یک نامزد کنگره، با افسران اطلاعات روسیه ارتباط برقرار کرده بودند. رود روسنشتاین (Rod Rosenstein)، معاون دادگستری ایالات متحده، در کنفرانس خبری گفت که واحدهای سازمان اطلاعاتی روسیه ایمیل های مربوط به کمیته ملی دموکرات و کمپین هیلاری کلینتون را دزدیده و پیش از رای گیری منتشر کرده اند.

روسنشتاین اعلام کرد:

در مرحله دوم، افسران روسی زیرساخت های انتخاباتی و مقامات انتخابات محلی را هدف قرار دادند که شامل ایجاد سرور ها در ایالات متحده و مالزی با نام های جعلی بود. آنها برای پرداخت هزینه این عملیات ها از ارزهای خارجی استفاده کردند.

افسران روسی متهم به سرقت اسامی کاربران و کلمات عبور داوطلبان در کمپین کلینتون، از جمله جان پودستا (John Podesta)، رئیس کمپین، بودند. این ادعانامه شامل توطئه برای حمله به ایالات متحده، سرقت هویت شدید و توطئه برای پولشویی است.

به گزارش بلومبرگ نیوز، رابرت مولر (Robert Mueller)، مشاور ویژه تحقیقات پیرامون دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016، اتهاماتی علیه 3 نهاد و 32 نفر از جمله بیش از 12 فرد روسی و پنج درخواست مجازات را مطرح کرد. تحقیقات مولر همچنین نشان دهنده دیگر روش های اینترنتی مورد استفاده روس ها برای نفوذ در انتخابات ایالات متحده، اتهام به 13 فرد دیگر و 3 نهاد روسی در 16 فوریه با اختلاف میان رای دهندگان آمریکایی از طریق رسانه اجتماعی، با جعل هویت شهروندان و همکاری با فعالان ناخواسته آمریکایی است.

ریچارد فورد (Richard Ford)، دانشمند ارشد شرکت امنیت سایبری Forcopeint، گفت که کار افسران اطلاعات روسیه و نحوه فعالیت آنها نسبت به چگونگی پاسخ جامعه اطلاعاتی به چنین حملات نامتقارنی با تاثیر بر هسته دموکراسی اهمیت کمتری دارد.

وی اظهار داشت:

درحالیکه این ادعانامه ژست خوبی برای آمریکا محسوب می شود، اما عواقب واقعی نیازمند توجه بیشتر به مسئله است.

امنیت سایبری بدون مرز

فورد افزود:

امنیت سایبری هیچ مرزی ندارد و برای یک کشور یا حتی یک گروه افراد برای انجام حملاتی از مناطق امن کشورهایشان می تواند تاثیر گذار، آسان و با ریسک بسیار پایین باشد. نحوه تصمیم گیری ما برای مقابله با عملیات های سایبری تهاجمی یکی از مهمترین سوالات عصر حاضر است و پاسخ به این سوالات توسط دولت ها به تنهایی انجام پذیر نیست. حملات اغلب بر زیرساخت های کشورهای جهان سوم هستند و آسیب پذیری های این زیرساخت ها باید توسط افراد در دنیای تجاری مورد توجه قرار گیرد.

به گفته فورد، وقت آن رسیده است که جامعه بین المللی علاوه بر تعیین آنچه رفتار آنلاین پذیرفته شده در سطح ملی را تشکیل می دهد، تعادل معنادار در مورد دولت هایی که حاضر به پایبندی به چنین تمرینات توافق شده ای نیستند را تعیین کند.

وظیفه دولت ها

میشا گلنی (Misha Glenny)، روزنامه نگار و نویسنده انگلیسی که طی 12 سال گذشته در مورد الگوهای جرایم سایبری مطالعه کرده، معتقد است که وظیفه اصلی دولت ها کنار آمدن با برخی قوانین است.

گلنی در ماه مارس سال جاری اعلام کرد:

انتشار غیرقانونی کد مخرب به منزله این است که کشورها به طور کامل کنترل تسلیحات سایبری خود را ندارند. حمله واناکرای نشان داد که تاثیر بر زیرساخت های ملی بدون هیچگونه تلاشی بسیار آسان است.

به گفته گلنی، ابتکارات در چارچوب همکاری بین المللی سایبری، مانند کتابچه تالین و کنوانسیون بوداپست، کمکی در رسیدن به اهداف نکرد زیرا آنها حمایت روسیه را نداشتند و در حال حاضر فقط از طریق سازمان ملل می توانند کار کنند.

وی ادامه داد:

کنوانسیون بوداپست همچنان به عنوان نقشه راه برای افراد مایل به شرکت در کنوانسیون مفید خواهد بود؛ اما این شامل روس ها که اساساً خواهان تعهد چند جانبه ای برای تضمین توانایی شان در اجرای اینترنت روسی به نحوه دلخواه و بطور موثر با امضای قرارداد بین المللی بالکانیزاسیون اینترنت هستند، نمی شود.

تازه ترین ها
برنامه
1403/10/24 - 21:25- آسیا

برنامه دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین

دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین و تجارت الکترونیک برنامه‌ریزی می‌کند.

درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.