about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نگرانی کاربران از 2 باگ جدید در واتس اپ

کاربران واتس اپ ادعا می کنند كه پیام های آنان، ناگهان حذف می شوند و حتي کاربری مدعي است كه پس از خرید سیم کارت جدید، می تواند تاریخچه پیام هاي صاحب قبلی را ببیند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان و به نقل از دیلی میل؛ به نظر می رسد پیام رسان واتس اپ با دومین باگ در هفته جاری روبرو شده است. این باگ ها پیام های کاربران را در معرض خطر افشا قرار می دهند.

درهمین راستا «ابی فولر» یکی از کارمندان خدمات وب آمازون جزئیاتی نگران کننده از این شکاف در توئیتر به نمایش گذاشت. این شکاف امنیتی سبب می شود هنگامیکه فرد سیم کارت را می خرد، پس از وارد شدن به حساب کاربری  واتس اپ، پیام های صاحب قبلی آن روی نمایشگر موبایل ظاهر می شود.

هنوز مشخص نیست فولر تنها فردی است که با این مشکل مواجه شده است یا خیر.

فولر این مشکل را با جزئیات در حساب کاربری توئیتر خود توضیح داده است. 

البته به گفته فولر موبایل او کاملا نو است. فولر در پیامی در توئیتر نوشته است: با شماره موبایل جدیدم وارد واتس اپ شدم و تاریخچه پیام های شماره قبلی را می توانستم ببینم! به نظرم مشکلی وجود دارد. حال نمی دانم واقعا چند بار این موضوع اتفاق افتاده است؟ و اینکه آیا هر کسی که شماره موبایل قبلی مرا در اختیار دارد، می تواند به تاریخچه واتس اپ من هم دسترسی داشته باشد؟

این درحالی است که طی روز های گذشته کاربران واتس اپ از حذف شدن ناگهانی پیام هایشان در دستگاهه ای اندروید شکایت داشتند.

 به نظر می رسد این اختلال فقط در موبایل های اندروید می افتد و پیام های قدیمی و جدید را حذف می کند.

نخست تصور می شد پیام ها به دلیل وجود یک باگ حذف می شوند اما واتس اپ این موضوع را تایید نکرده است.

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.