about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر امنیت عمومی کانادا نسبت به حملات سایبری احتمالی علیه این کشور ابراز نگرانی کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر امنیت عمومی کانادا مارکو مندیچینو اعلام کرد زیرساخت‌های حیاتی این کشور آمریکای شمالی در هر دو سطح فدرال و منطقه‌ای ممکن است به هدف بالقوه کشورهای متخاصم تبدیل شود. سرویس‌های اطلاعاتی کانادا برای دفع حملات سایبری احتمالی روسیه و سایر کشورهای غیر دوست با کانادا در حالت آماده‌باش بالایی قرار دارند. 

شبکه تلویزیونی محلی گلوبال نیوز اظهارات مندیچینو در نشست کمیته امنیت پارلمان کانادا را این‌گونه ذکر کرد:

در شرایط ژئوپلیتیک کنونی، ما برای حملات احتمالی از سوی کشورهای متخاصم مانند روسیه در حالت آماده‌باش بالایی قرار داریم. 

پیش‌ازاین، گلوبال نیوز از حمله سایبری به شبکه‌های رایانه‌ای وزارت خارجه کانادا خبر داده بود و منابع ناشناس این شبکه دست داشتن روسیه و هکرهای این کشور در حمله را محتمل دانسته بودند. 

آژانس‌های اطلاعاتی کانادا به اپراتورهای زیرساخت‌های حیاتی در مورد تهدیدات سایبری برخاسته از روسیه هشدار داده و خواستار ارتقاء تدابیر امنیتی در برابر حملات سایبری شده‌ بودند.

آلیِک استِپانوف، سفیر روسیه در کانادا در واکنش به این ادعا اعلام کرده بود وضعیت اهریمن سازی از روسیه تا آنجا پیش رفته است که هر اتفاقی که در جهان رخ می‌دهد و نمی‌توان آن را به کسی نسبت داد بلافاصله به گردن روسیه می‌اندازند، چون‌که این‌یک تکنیک برد-برد در محافل رسانه‌ای و سیاسی غرب است.

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

حمله
1405/07/20 - 16:13- جرم سایبری

حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی سوپرمارکت‌های فرانسه

چندین زنجیره بزرگ سوپرمارکتی در فرانسه هدف حمله سایبری به سامانه‌های سرمایشی فروشگاه‌ها قرار گرفته‌اند؛ حمله‌ای که به گزارش رسانه‌های محلی، موجب افزایش دمای یخچال‌ها و از بین رفتن مقادیر قابل‌توجهی از مواد غذایی تازه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.