about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نگرانی مردم ژاپن از حملات سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در یک نظرسنجی که توسط دفتر کابینه‌ی ژاپن صورت گرفت، 87 درصد مردم این کشور نگران حملات سایبری به شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی ژاپن هستند. این نظرسنجی از میان سه هزار نفر از جوانان این کشور انجام شد. بعد از حمله به سازمان بازنشستگی این کشور در ماه می 2015 و افشای اطلاعات حدود یک میلیون نفر، این نگرانی‌ها رشد پیدا کرد. به‌علاوه این نظرسنجی نشان می‌دهد که 93.2 درصد از افراد این کشور انتظار افزایش جرائم اینترنتی را دارند و 56.4 درصد نیز به‌طورکلی در مورد استفاده از اینترنت نگران هستند که این مقدار نسبت به سال 2007، یازده درصد افزایش یافته است.
در میان کسانی که نگران حملات سایبری هستند، 80.7 درصد نگران نشت مجدد اطلاعات هستند. همچنین 65.2 درصد نیز از طریق تهدیدات امنیت ملی که منجر به نشت اطلاعات دیپلماتیک یا دفاعی شده است، هوشیار شده‌اند.
سازمان پلیس ملی (National Police Agency) اعلام کرد که این نظرسنجی، نشان‌دهنده‌ی افزایش نگرانی‌های مردم در مورد حملات سایبری است. لازم به ذکر است که این نظرسنجی برای اولین بار در سال 2004 توسط دفتر کابینه صورت گرفت.
ذکر این مطلب در مورد سازمان پلیس ملی سزاوار است که سازمان مذکور توسط کمیسیون ملی امنیت عمومی (National Public Safety Commission) که بخشی از دفتر کابینه‌ی ژاپن است، اداره می‌شود. سازمان پلیس ملی یک مرکز هماهنگ‌کننده‌ی سامانه‌های پلیس ژاپن است.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.