about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر انرژی امریکا ضمن اعلام آمادگی شبکه برق فلوریدا در برابر طوفان‌های طبیعی، در مورد طوفان سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر انرژی امریکا دن برویلت (Dan Brouillette) مدعی است شبکه برق فلوریدا در برابر طوفان‌های شدید آماده است.

وی اعلام کرد:

تجهیزات موجود در فلوریدا برای مقابله با طوفان‌های احتمالی و شدید آماده هستند.

برویلت اخیراً علاوه بر بازدید خود از نیروگاه هسته‌ای Turkey Point ایالت فلوریدا، آمادگی نیروگاه برق فلوریدا در برابر طوفان‌های شدید را نیز موردبررسی قرارداد.

او در ادامه افزود:

آمادگی ما برای فصل طوفان، ناشی از درک ما از اهمیت انرژی هسته‌ای است.

در سال 2017 تقریباً دوسوم مردم فلوریدا پس از طوفان ایرما (Irma) به برق دسترسی نداشتند. از آن زمان دولت امریکا شرکت‌های خدماتی را ملزم کرده روش برنامه‌ریزی خود را تغییر دهند و برای طوفان‌های بزرگ آماده باشند.

وزیر انرژی امریکا برای تهدیدات شبکه برق این کشور که قابل‌رؤیت نیستند نیز نگران است. او ضمن هشدار در مورد طوفان سایبری اعلام کرد، خطر حملات سایبری برای شبکه برق اندازه خطر طوفان‌های طبیعی است.

دن برویلت در ادامه اظهارات خود گفت:

ما با هکرهایی مواجه هستیم که بسیار سخت تلاش می‌کنند تا بخشی از شبکه توزیع برق امریکا را مختل کنند.

برویلت اذعان کرد هکرها در بخش‌هایی از شبکه برق امریکا نفوذ کرده‌اند؛ اما او معتقد است هیچ دشمنی توانایی خاموش کردن نیروی برق در سطح این کشور را ندارد.

به دستور ترامپ در حال حاضر وزارت انرژی و وزارت دفاع امریکا طی کارگروهی مشترک باهم همکاری می‌کنند تا از شبکه برق این کشور در برابر حملات سایبری محافظت کنند.

وزیر انرژی امریکا در انتها خاطرنشان کرد:

باید بگویم این جنگ نه‌تنها هرروز بلکه هر ساعت ادامه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/24 - 14:04- هوش مصنوعي

هشدار بیل گیتس در مورد عدم آمادگی دولت‌ها در مقابل هوش مصنوعی

بیل گیتس اعلام کرد که هیچ دولتی در جهان برای تغییراتی که هوش مصنوعی در جامعه ایجاد خواهد کرد، آمادگی ندارد.

استقبال
1405/06/24 - 13:22- آسیا

استقبال اینترپل از ائتلاف بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های مخابراتی و سایبری

دبیرکل اینترپل از آغاز به کار ائتلاف بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های مخابراتی و سایبری استقبال کرد.

تدوین
1405/06/24 - 12:51- هوش مصنوعي

تدوین دستورالعمل‌های امنیتی برای عامل‌های هوش مصنوعی توسط کره جنوبی

کره جنوبی دستورالعمل‌های امنیتی جدیدی برای عامل‌های هوش مصنوعی خودمختار تدوین می‌کند.